- Düzenlendi
Bademcik taşı olanlar var mı ben simdi fark etim bugazimda kucuk dilimin kenarlarinda beyaz sarı taşlar var nasıl tedavi olunuyor
Bademcik taşı olanlar var mı ben simdi fark etim bugazimda kucuk dilimin kenarlarinda beyaz sarı taşlar var nasıl tedavi olunuyor
Paslai Benim vardı dört beş ay kaldı hatta yoğunluktan doktora bile gidemedim. Sonra unuttum. Geçen aklıma gelince bakayım dedim ama yok olmuş sanki nasıl olduğunu anlamadım.
Capkinkedi insallah kotu bir sey degildir cunku bebek icinde tedavi goruyorum engel olmas insallah
Paslai En kısa zamanda güzel haberler alırsın inşallah 🥰 kız kötü düşünme bi doktora görün ne olur ne olmaz. Ama benimki bence çok uzun zamandır var. Büyük ihtimalle hamileykende vardı.
Paslai korkulacak birşey değil yemek artıkları bakteriler dişlerin düzenli fırçalanmamasından yada bir boğaz enfeksyonu sonrası oluyor genelde ağız kokusu yapar öksürük falan yapar doktor diş ipi daha sık diş fırçalama önerebilir yada çıkarabilir bir iki kez bende de olmuştu kendim çıkardım