• +18
  • İşte beklenen an

Akrep beni rahatsız eden durum yok ama bu post herkesi rahatsız etmiş belli ki ilgilenin o zaman 😁

alonedark terapistler var psikologlar var çözüm için daha olmadı hastanenin ilgili bölümleri var isteksizlik için bunlar olabilir …ayrıca sakin olun lütfen postu ben açmadım sizler gibi yorum yaptım herkes aynı düşünce de olmak zorunda değil

Geveze0 haklısın herkes aynı düşüncede olmak zorunda değıl . Ben sadece fıkır verdım sana bunu normalleştırme dıye bu kadar .

Zemheri_ vücudunda kuru yer kalmamıştı😂 le havle vela kuvvete…

Rouge hayal gücüm o kadar geniş değil maalesef anca bu kadar 😂

Geveze0 ben ne o postları normalleştirdim nede bu postu normalleştiricem. sende benim yorumuma bakma o zaman. burda kolay kolay linc edilmez ediliyorsa vardır bisey .dedim ya bakıs acısı işte .post sahibiyle aynı düsüncede birine daha fazla yazamicam. olucak sey var olmicak sey var .

Geveze0 ayrıca bu postta herhangi bir soru sorun yada amac var mı yok o zaman evet bu bir nevi gazlama ve tatmin olmadır

__MeLek__ Allah’ın menettiği biseyi yaptıktan sonra Allah mutlu mesut eder mi bilmem
      @Zemheri_ insanın eşiyle olan onun özelidir postunu sonuna kadar okumadım ama ne anlattığın bariz belli bunu tanimiyo da olsa burda paylaşman hiç doğru değil sana özel olan sana özel kalsın kimseye anlatmak zorunda değilsin ha anlatınca eline ne geçti bilemiyorum…

Capkinkedi zaten amacı o güya burdaki kadınlara nispet yapmaya calıstı yada arkadasın canı sıkılıyor mutlulugunu paylas tamamda ayrıntıya girmesesydi iyiydi 🤣

Popy_ Ben o işi görüp heyecanını alamayıpta burda yazınca mutlu mesut etsin dedim. Yaptığını doğrulayıp onay verdiğimden değil ☺️

Zemheri_ kari koca arasina bizi niye kattin simdi..bu kadar detay niye verdin.ustu kapali mutlulugunu anlatsaydn yeterdi.

Ozge49595 bence kocasiyla olan hayallerini anlatmis aslinda boyle bir olay yok 🤣🤣🤣keske boyle yapsa demeye getirmis

Trendyol Kesinlikle biliyoruz ki bazı kadınlar nasıl kendileri için giyinmeyip dışarıdaki kadınlar için giyiniyorsa yani kıskandırmak, baktırmak için yapıyorsa, bazı kadınlarda aslında yaşamak isteyip yaşayamadığı, bu arkadaş gibi yazdığı hikayedekinin tam tersi durumun içinde olduğunun göstergesi. Bir de şu versiyonu var ki hiç bir zaman zaten inanmıyorum kocam beni bırakmıyor ben kaçıyorum hep çok istekli laflarına.. Tüm postlarda onu görüyorum ayy benim kocam herrr dakika istiyor kelimeleri😂 Bu da bi altı boş hikaye benim için.. İnsan olduğu şeyi niye abartarak anlatsın ki? Boş olan şey abartılır.. Ne diyelim inşallah olmak istedikleri durumu yaşarlar boş hava yapmadan önce 🙃

Zemheri_ o anı eşimle yasamayı çok isterdim ama imkansız geliyor resmen