bitterdelisi24 kiz komikliğine yazdım ben onu yani senden esinlenmiş demek istedim hikayeni okudum beğendim sen yazarsın da biz sevmezmiyiz böyle düşünme 😘
İşte beklenen an
Geveze0 şahsen ben ılk defa burda böyle yaşadığı seksı açık açık anlatan görüyorum .bence şuan bunu normalleştirmeye çalışan sensın . Ama bence yapma yoksa her gün kocam oramı buramı yaladı benı çok fena sktı bılmem ne dıye post okuruz. Ne gereğı var ya? Çok ısteyen açıp bakar Google’dan seks hıkayelerıne.. ayrıca şehvet uyandırır ışte eşle yakınlaşmaya sebep olur bılmem ne yazmışsında eşı veya kendı ısteksız olanlar ne yapsın? Bunuda düşündün mü hanfendı?
Lavinia_ ama midem bulandı suan 😂😂😂 cıkılıta falanlar 😂😂😂 benim ki hayal ürünü ya 😂😂 biri gözümde rihanna biri brad pitt 😂😂 hıc böyle hayal etmemıstım 🤮😂😂
bitterdelisi24 adam kuru yer bırakmayarak gusül ihtiyacını bile gidermiş 🤣🤣daha napsın bu adam ha napsın?!!
bitterdelisi24 senin hikayenin üstüne bu post gelince öyle şakasına seni etiketledim sakin yanlış anlama kuzum 😘 benim de ya keşke okuyub da gözüm de canlandırmasaydım bu postu 😂😂😂
Akrep kahkaha attım gece gece ya 😂😂😂😂 sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün ❤️😂😂😂😂😂😂😂
Lavinia_ nasıl kafalar yaşıyorlar bi bilsek 😂😂😂😂 postu tamamen okumadım öyle solım.. atlayarak okudum .. yalayan var yalamayan var 😂😂😂 haha töbe ya :)
bitterdelisi24 sinirim bozuldu hahajshahahsh ismail yk nın şappur şupuur şarkısı çalıyor kafamda 😂
bitterdelisi24 bunun özeliği sonda cıklat ile final yapması 😂😂😂
Rouge kesınlıkle bak bu cok dogru.. gerçekten 👏 yaşayanlar zaten anlatma geregı duymaz ki
Lavinia_ umarım bitter değildir 😂😂😂😂
bitterdelisi24 bu zamlar da bitter almışsa helal olsun 😂😂
Akrep 😂😂😂😂 o bile daha iyidir :)) ama bana çıkılata falan pek ınandırıcı gelmedi ya 😂😂 uff cıkolatadn soğudu ben 🙈🙈😭😭😭😭😭😭😭😭