Kizlar genc kizim 23 yasindayim ..

Reglim her ay gununden 2-3 gun olur bazende 4 gun önce olur ama genelde 2-3 gun önce baslar.

Gecen ayin 26sinda olmustum bugun ayin 25si ve hala baslamadi 😔😔 göguslerimde sizi var, kasiklarim da sisti ve yorgun hissediyorum haliyle.. yani hafiften olacakmis gibi.

Aklima gelmiyor daha önce hic böyle oldugu cunku hep uc dört gun önce gelirdi. Bir hafta önce falan bir defa spor salonuna gitmistim baya kosu falan yapmistim ama onun etkisi olurmu?

Ne guzel duzenlice gelirdi her ay offf 😒 korkuyorum hormonlarimda falan sorun mu var diye

Not. Gecen ayin 8zinde korona olmustum ama o ayin reglin regli normal bir sekilde 26sinda gelmisti yani koronanin bir etkisi olsa gecen ayin reglinede etki etmezmiydi…

Meleklerinruyasi bak bedenin konusunda hassasiyetin gerçekten cok güzel takdir ediyorum 🌸fakat senin şu regl konusunda ozellikle hassasiyetin annenden geliyor diye düşünüyorum postlarından gördüğüm kadarıyla .böyle ,çocuğun olmaz ,bir kere reglin gecikti amanın hormonsal sorunların var ,reglken calısılmaz çocuğun olmaz falan diye seyler yok .bunu sana daha önce de cok yazdım .gecikme gibi durumlar her kadında olur .baktın ki hep böyle reglin düzensiz ve baska sıkıntıların da var o zaman farklı tabi ama senin normal birde stres yaptığın için her seferinde ondan da olabilir

Meleklerinruyasi öyle bir yazmışsın ki sanki sonunda acaba hamile miyim diceksin diye bekliyorum. Adet düzensizliği her kadının başına gelen bir durum. Ben bile 2 ay da bir oluyorken bu kadar sorun etmedim. Kadın doğumcuya düzenli görünürsün biter.

Meleklerinruyasi 31 yaşındayım bir kızımın var bu zaman kadar hiç bi adetim günü gününe olması. 11 gün 13 gün geçtiğini biliyorum neden problem ediyorsunuz ki. Robot değiliz neticede. Her ay vücutta farklı şeyler olabilir kilo alıp verme gibi. Veya mevsim değişikliği veya üzüntü stres halleri. Binbir türlü şey var

Meleklerinruyasi bazen geç oluruz bazen erken bu gayet normal bir durum. Annen neden sürekli baskı yapıyor ki sana, daha önceki postlarından biliyorum. Allah aşkına çalıştığım dönemlerde her reglim çalıştığım güne denk geliyordu yinede çalışıyordum. Eskiler hiç ben regliyim hadi bu gün çalışmayayım dememiş üstüne 7-8 tane çocuk doğurmuşlar maşallah. Bu arada regliyken çalıştığım halde, taşa oturduğum halde çocuğum var 🥲

Rouge ayy valla patlicak bomba gibiyim hala regl olmadim ve sinirlerim tepemde , elim yuzum sisti ya 😣

ZRaporu bilmiyorumki ☹️iste regl baslangic duzenim böyle: ocak 29, subat 26 … ve hala olmadim :(( sanki patlicak bombayim sinirlerim tepemde, halsizim, regl öncesi depresyonu uzerimde gibi 😂

Kuzulkurt ayyyy valla su regl bir baslasin agri kesiciye abancam 😂 yeterki baslasin ama baslamadi hala 🚨 gecen ay 26sinda olmustum