Iyi akşamlar bayanlar en son 22subatta adet olmustum 6martta korunmasız ilişki oldu şöyle ki zevk suyunun çok az bir kısmı dahilinde sizce hamile olabilir miyim ne zaman kanda baktirmaliyim ya da ne zaman test yapmalıyım adetim son 7aydir da baya duzensizdi eylül kasım aylarında hic adet olmadım ağustos 5
Ekim 18
Aralık 5
Ocak 20
Son olarakta şubat 22 de adet olmustum bu da kafamı çok karistirdi

Eskobar çok düzensiz 7aydir hatta bazen bazı aylar.hic olmuyor son iki ay ocak 20 şubat 22 idi günleri

sebebineydiki Adet düzensizliği neden oluyor öğrenmen gerek. Prolaktin hormonun yüksekse bundan kaynaklı adetin gecikiyor olabilir. Bu da hamileliğe engel olabiliyor mesela. Hormon testi, ultrason kontrolü gerekli.

Marbled Selam canım bende 1 aydır adet olmuyorum bende düzensiz oluyorum ama her ay olurdum şimdi 1 ay geçti olmadım eczaneden erken gebelik testi aldım bişe çıkmadı 2 gün sonra sağlık ocağına kan testi verdim onda da gebelik çıkmadı değerlerin çok düşük dedi b12 eksikliği ve demir eksikliği varmış kadın doğuma git ultrasonla baksın dedi neden olmadım acaba sizce 😔

Eskobar selam canım bende 1 aydır adet olmuyorum eczaneden test aldım yaptım bile cıkmadı 2 gün sonra sağlık ocağına kan testi verdim gebelik çıkmadı b12 ve demir eksikliği var dedi değerlerin çok düşük dedi 5 gün sonra falan bida kan ver dedi yada kadın doğuma git ultrasonla baksın dedi neden olmadım sizce😔🙏

jsjejej Marbled haklı birsürü sebebi olabilir benim abimin karısı iki aydır olmuyor yedi ay önce doğum yaptı kanında birşey çıkmadı vajinadan sıvı alıp patalojiye göndermişler sonuç çıkmış ama alamamış oda daha normal de olabilir bi hastalığın haberciside olabilir stres yapma direkt bi doktor randevusu al

Eskobar tamam canım gidicem hastaneye bide bazı arkadaşlarım gebelik olabilir diyor ama kanda değerlerim düşük çıktı 3 gün sonra bidaha ver yükselir belki dedi

jsjejej gebelik olduğunu pek sanmıyorum gitmen en iyisi