...
Ayteh baci insAllahki hamilesen.ama beynivede coxh salma duzu men sende hiss ediremki coxh beynine salirsan her sheyi.mende istirem olsun ama qismetdide mende gozdurem aybashi vaxdimi.sinenin sismeyi mende tam qiz vaxdimdan var.ama abort olanan sora 3 ay mende olmadi o sisme yeqinki hormonlarim alt ust olmushdu ama kecen ay evvelki kimi yene sisidi ve agridi.o hem hamilelik elemaeti olur hemde aybasi
Elba yox bacim sehf anlamısan yeqinki men axi vurğuluyuram her defeki ay basi olsamda uzulmurem zaten sadece heçkimle bolusmurem burda qizlarla yazisiram rahatlasiram men onsuzda ay başimi gozluyurem ki ay basi olam test zakaz vermisem yoxlamaq üçün qaldiki beyine salmamaq elbetdeki Allah haçan qismet etse ozaman olacaq ancaq düşünmemek yalan deyerem her şeyi taxan biri deyilem ancaq veyicsizde deyilem tebiyi olan her şeyi edirem ve gozluyurem bir pad ruqam var 3 4 ay di aylelidi ele deyirki sende bağişla get altan yoxlatdir hekime ozunu deyirem ki baci menim hekimim deyir sene yixlanmaq tezdi abortdan çixmisam 4 aya kecmişdi abort olmuşam ustunden 5 ay keçib 1 il vaxtim var eyer hamile qalmasam o zaman hekime gedecem yeni sebir mende denizde qum rahatam əlhamdulilləh sadece bilirsen baci insan hislerini bolusmek istiyir menimde boluşe bilecek kimsem yox anamla danişmiyacam ki bele şeyleri onunçun ele buurda yaziram tez tez qizlardan sorusuram bolusurem rahatlaşiram duz deyirsen insan beynine salanda yaxsi deyil ancaq qederinde her şey normal her kes qeder day sac bas her gun otur agla usaq da usaq yox 😁😘❤ kendimi anlata bildiyime inaniram😘
Arzum94 Allahın izni ile bacim hee deme ee sabah gorek qirmizilar gelmiyecek 🤔 baci birde neden qorxuram deyerem hormonlarim qarismiş olar gecikmelerim ona gore baslamis olar ondan qorxuram çoxau hormondada ki problem oldusa hamile qalmaq çetin di cox sinif yoldasim deyen o kapsul haqqinda arasdirmisa. Ozumde hormonlari duzenliyir hanisi çoxdusa normaya salir hansi azdisa coxaldir normaya salir her ay aybasi olmayim deye dua ederdim indi deyirem ki eyer usaq yoxdusa aybasi olum rahat işimi bilim 😁
Arzum94 hee mende onu dusunurem bacim hormonal prablemleri dengeliyecek çaylar var birde sinif yoldaşim deyen bitkinin kapsulu dediyim kimi baci men yoxlayacam eyer xeyir etmese o zaman hekime gedecem çunki hekim analiz meslehet gormediki get dincel tebiyi seylere el ata bilersen dedi seni mualiceye salmiyacam birde baci ele prablemler varki olar heqiqeten tebiyi yollarda duzele bilir ancaq biz o qeder bilgisizik ki bu olke bizi derman dan asili boyudubki her addim basi dermanla hell edek ancaq ele biltkiler oxuyuram ki xeyiri olan ancaq eks tesiri olmayan bu hayit toxumuda oo qeder xeyirlidi o qeder onunla hormonlarini dengeye salan insanlar varki onun cun baci heleki hekim sohbetin 2 ci plana atmisam test de zakaz etdiyime gorede deyirem ki bir 3 4 ayda gozleyecem hadi bakalim yaxsi olar
Ayteh baci abortdan 6 ay sora hekime getmelisen yeni usaq o zaman olsa daha yaxshi olar mende abortdan 6 ay tam kecenen sora hekime getdim.sende 6 ayini gozle ama problemde varsa ustune mutleq dushmey lazimdi he onsuz mende burda derdimi fikrimi bolushurem sizi gormesemde ozume yaxin hiss edirem insAllahki isteyen her kese nesib olsun usaq
Elba he baci yox men abort olandan 1 ay sonra yoxlanisa getdim matkama baxilsin deye ondan sonra da o hekimi beyenmedim ozume basqa hekim tapdım şukur ondan raziyam çox yaxşi hekimdi bilirsen baci qadin ki evlendi 1 il vaxti var hamile qalmaq cun eyer 1 il icinde hamile qalmasia uje yoxlanmalidi demek bir problem var mende hamile qaldim sonra hamileliyim dayandirildi ona gore tezden ıfırlandi ki 1 il erzinde olmasa o zaman mualiceye başliyariq 20 yaşim teze olub bacı 10 aylıq evliyem helem gozluyurem xeyir Allahdan 3 4 ayda gozluyum olmasa eyer o zaman gedecem hekime
Cumeniz Mubarak bacilarim 🤲🤲🤲😘
Kerimcan baci bax o mene catmir uzum qip qirmizi baldizim deyir uzun wiwib ele bil ama cox mehkem vurdu ucdum divana tesevvur et hele araya girmiwem qaynanam daniwmir yegin yoldawima gore ama mennen qabag onun ogludu yani ne yaxwi meni evvel vehwimi kimi doydurende men onnan daniwirdim nebilim daniwmasin willeni cox pis yedim valla 🥴🤕