...
Kerimcan baci bax o mene catmir uzum qip qirmizi baldizim deyir uzun wiwib ele bil ama cox mehkem vurdu ucdum divana tesevvur et hele araya girmiwem qaynanam daniwmir yegin yoldawima gore ama mennen qabag onun ogludu yani ne yaxwi meni evvel vehwimi kimi doydurende men onnan daniwirdim nebilim daniwmasin willeni cox pis yedim valla 🥴🤕
Arzum94 inSAllahki hamiledi
Baci.vallah ola bilsin biz hamile deyilik diye yeqin goze nezere inanan biri ola biler.yada bizi tanimir orda coxh yazishdiglari var deye yeqin ozune gore sebebleri var.Allah basacan elesin sag salamat alsin qucaqina,vallah menim tanishlarim yoldahsimin coxh dostu bizden sora evlenib usaqlari var hec vaxd gozum olmuyub belke Allah mene qismet elemiyecey.dmeey istiremki menim hec kimin hec neyinde gozum yoxhdu.Allah hamini sevindirsin bizde onun icinde
Arzum94 baci qismetdie o ishler.hacan olur olsun esas sag salamat olsun.verse nemetdi vermese qismet Artiq mende sizin cocuklariniz severim😁day usaq olan kimi meni burdq atib getmiyine@Kerimcan#29731 var senin var Ayteh seninde var yakarim vallaha sizi xoshqedeme cixaram.deyerem cocuk olan kimi meni unutdular.Darisi menen Elman senin bashina insAllah
Kerimcan qizlar teki siz gelin bashim gozum ustune yerniz var cokkk guzel yemekler yaparim.vallah men ayri qalmiram ayri qalsam haminizla gorsmek gelmeyinizi istiyeeem 40,50 yashima catim ixtiyar mene kecsin,onda size bol yemekler yaparim artik cocuklarmiz arkadash olur.bir meketebe falan qoyub doslashtrariq.😁Revane xosh gelmisen necesen?Allah baci qismet elesin yaxshi olacaq seninde olaacaq insAllah bir Allah shahitdiki
Kimse hamile olanda ozum kimi sevinirem umudunu hec vaxd itirme bir soz vare Qocalar deyire Allah dash ustede verir verende InsAllah seninde olaacq
Qizlar o qeder yorulmushamki🙄dunen vapshe olmushdum resmen bu gun rahat olmusham ama yene coxh ishlemishem.boynumu o qeder asaqi salib ish gormushemki boynum agriyir
Revane sene bir soz deyim duz 9 ay usag fikirlesmisem her ay xestelenende pis olurdum gunde 10 test edirdim getdim hekime dedi problemin yohdu bugunuvu dusum usagi dusunme at basinan mende usagi unutdim elageye girirdim srazu durub gedib yuyunurdum duz 1 ay sora galdim hekimede gedende dediki gerey eveldem kimse sene deyerdi olmuyacag
Elba bu sozunu oxudum çox pis oldum o şeylerden mende keçmişem. İçim yara kimi idi. En yaxin qiz qohumlarım hamsı gizledirdiki birden nezere gelerler. Ne qeder edirem unuda bilmirem. Ele deme birde. Day insanlar başa düşmelidiki Allah o payı veribse sene hecne olan deyil. Allah senede gozlemediyin bir anda eli ayagı düz fiziki eqli cehetden saglam evlat payı versin.
Elba burdakı qızların hamsı eyni hissi yaşayır. Onu men gördüm. İçim içimi yeyib çürüdürdü. Mende yoldaşımı çürüdürdüm. Evlenenden sonra cox şeyi gordum anladım. İnşallahhh sende Revanede başqa korpe arzusunda olan qızlarda o duygunu yaşayar. Allah sizide sevindirer inşallah. Allah sizlere eli ayagı düz saglam ovladlar qismet eder. Qurban olum Allaha qara daşı göyerden Allah herşeyin yaxşısını bilir. Gozel üreyini sıxma.