...
Kerimcan baci bizim qonshunun kisinin 50 den coxh yasi vardi arvadida 45 kecmishdi.boyuk oglu menle yashiddi.2 il bunan qabag usaqi oldu.arvad bilmiyib nece ay xesdelenmiyib deyib day yeqin kesilirem aybasinan,birde gedibki hekime hamieledi😁usaqin 2 yasi var ozude arvad ozu dogdue o yashinda.indi boyuk qardasi evlenir.mamama deyirem
MAma indi onun usaqi olanda emisinin 4 yasi olacaq bir yerde boyuyeceyler lee😂😂
Qizlar nerdesiniz??
Elba yox baci men unudanlardan deyilem😍 Allah senede tezlikle versin baci sen abort olmusanda hee ? Sene bir tek meslehetim var tez get matkani çekdir men aybasi oldum qutaran kimi matkami 3 gun cekdirdim oda ki mama zorla apardie rayonda idim goycayda qonaq getmisdim qaldim bir 5 6 gun onda cox yasli bir qadin vardi nenem gilin qonsusunda hemise meden sallanirdi cox ariq idim onda cekdirirdim ele yaxsi olurduki nese matkama elin vurdu qadin qarnimin ustunnen dedi abala matkan neter uzanibee axib gedib cox bosdu bu uşaq tutmaz axı matka yigilmis olmalidi ki usaq yapissında matkaya hee qadin dedi bala matkan yaman gundedi 3 gun dua ede ede banka qoydu matkama masaj eledi Allah ona uzun xeyirli omur versin tebiyiki veren Allahdi ancaq 5 aydi ki olmur plus da hekimim tebiyi seylere qArsi deyil deye dediki tebiyi şeylere el at baci sende ozunu o deyqa hekime salma men matkami cekdiyim ay qaldi 5 aydi qalmirdi fikirlesirdim ki men kocdum 1 ay sora hamile qaldim fikirlesirdim ki bedenim tez goturur bes indi niye qalmir hec deme matkam eyilibmisda ozde agriyib elemir matka eyri olanda fikirlesmeki men agrimiram matkam normaldi xeyir qefil divana berk oturmaqla bele matka sallana bilir bu tibbi birseydi ilk olaraq Allahın nesibi vede o qadinin gözel elleri Allah razı olsun ondan sene nacizane tovsiyem hekimlere duşmekdense baci 1 defe en azi 1 ay yoxla matkani 3 gun çekdir ancaq bilen adam talin vede oyreninki xeyirin goren olubmu o qadinin elinden çunki hami o isi gore bilmir bacim bir sozle vAllah billAh get matkani çekdir men hekimlere qarsi deyilemki hekime gedirem gedecemde indi her ay hekime yoxlanisa gedecem o yerinde ancaq men tebiyi her seyi etdim xeyirin de gordum sende et bacim gel mene qulaq as
Arzum94 cox sagol gozel dualarin ucun inanki baci mende burda yazisdiqim qizlara dua edirdim ne vaxt ozume usaq ucun dua etsem revaneye lemana elba sene baci birde adini de mene deqiq elba deyireme sene he revanenin bacisina bele Allah isteyen her birimize nesib etsin deye dua edirdim Əlhamdulilləh ozunuz bilirsizki men ovulasiya testi zakaz vermisemda ki bu ayda aybasi olacm onsuzda vaxtimdan hele 2 gun keçib test helede zeyif cixir ele qorxuram ki RAbbim yardimcimız olsun
Elba yox baci senin ve yaxut basqa birinin usaqi yox deye yox elbetdeki nezer nefise geldikde o haktir tebiyi ki nezer var ancaq men dusunmedim ki senin veya hamile olmayan birinin gozu deyer ele olsa hec o biri postda paylasmazdim zaten sadece sizle daha cox yazisiram sadece bezi qizlarim var ki burda meselen seni olar usaqi lap lap cox istiyirdi men uzulmesinler deye fikirleşmesinler pis olmasinlar deye uzulmek o demek deyile ki onun niye oldu menim olmadi deyir yox bele deyil bax bele basa salim noyabirda xalam qizi dogdu qizi oldu mende bir hamile qalmisdi men çoox sevindim bu xebere hedsiz sevindim coxlu dua eledim ancaq hemen ay menim körpemde dogulacaqdi ona gore ister istemez gozumden yaslar suzulmeye basladi ve yaxut harda hamile qarni boyuk qiz gorsem metrolarda filan ozumu zor toparliyirdim icimden kecirtmirdime ki niye olarim var ve yaxut mende niye olmur yox qetiyyen Allah icimi bilir harda hamile qadin gorem ona dua edirem tanimadiqim insanlardi ancaq ozum aglima gelib uzulurem fikirleşirem ki ozumu ifade ede bildim qizlar yeni burda yazmisiz pis olmusuz ancaq men 2 gundu girmirem bura baci haqqimda ne dusunmusuz bilmirem dediyim ki o postda yaxin danisdigim biri yoxdu ele ona gore orda paylasdim soruşdum birdeki baci men bura yazdigimi xatirlayiram agliyaraq hetta yazirdim ya onu gondermeyi unutmusam yada nece olub bilmirem amma yazirdim bax inanin ki onu xatirliyiram soze niye yalan deyim ki yeni yalan deyeceyim bisey yok yani ❤😍 xetrinize deymisem se jncimisizse halal edin umid edirem anlata bildim derdimi
Birde qizlar bir seyde deyim men olurki meselen qefleten silirem praqrami 2 3 gun sonra tezden yaziram bu defelerle olur yeni onda narahat olmuyun axir evvel girecem