Elba yox baci men unudanlardan deyilem😍 Allah senede tezlikle versin baci sen abort olmusanda hee ? Sene bir tek meslehetim var tez get matkani çekdir men aybasi oldum qutaran kimi matkami 3 gun cekdirdim oda ki mama zorla apardie rayonda idim goycayda qonaq getmisdim qaldim bir 5 6 gun onda cox yasli bir qadin vardi nenem gilin qonsusunda hemise meden sallanirdi cox ariq idim onda cekdirirdim ele yaxsi olurduki nese matkama elin vurdu qadin qarnimin ustunnen dedi abala matkan neter uzanibee axib gedib cox bosdu bu uşaq tutmaz axı matka yigilmis olmalidi ki usaq yapissında matkaya hee qadin dedi bala matkan yaman gundedi 3 gun dua ede ede banka qoydu matkama masaj eledi Allah ona uzun xeyirli omur versin tebiyiki veren Allahdi ancaq 5 aydi ki olmur plus da hekimim tebiyi seylere qArsi deyil deye dediki tebiyi şeylere el at baci sende ozunu o deyqa hekime salma men matkami cekdiyim ay qaldi 5 aydi qalmirdi fikirlesirdim ki men kocdum 1 ay sora hamile qaldim fikirlesirdim ki bedenim tez goturur bes indi niye qalmir hec deme matkam eyilibmisda ozde agriyib elemir matka eyri olanda fikirlesmeki men agrimiram matkam normaldi xeyir qefil divana berk oturmaqla bele matka sallana bilir bu tibbi birseydi ilk olaraq Allahın nesibi vede o qadinin gözel elleri Allah razı olsun ondan sene nacizane tovsiyem hekimlere duşmekdense baci 1 defe en azi 1 ay yoxla matkani 3 gun çekdir ancaq bilen adam talin vede oyreninki xeyirin goren olubmu o qadinin elinden çunki hami o isi gore bilmir bacim bir sozle vAllah billAh get matkani çekdir men hekimlere qarsi deyilemki hekime gedirem gedecemde indi her ay hekime yoxlanisa gedecem o yerinde ancaq men tebiyi her seyi etdim xeyirin de gordum sende et bacim gel mene qulaq as