Elba yox baci senin ve yaxut basqa birinin usaqi yox deye yox elbetdeki nezer nefise geldikde o haktir tebiyi ki nezer var ancaq men dusunmedim ki senin veya hamile olmayan birinin gozu deyer ele olsa hec o biri postda paylasmazdim zaten sadece sizle daha cox yazisiram sadece bezi qizlarim var ki burda meselen seni olar usaqi lap lap cox istiyirdi men uzulmesinler deye fikirleşmesinler pis olmasinlar deye uzulmek o demek deyile ki onun niye oldu menim olmadi deyir yox bele deyil bax bele basa salim noyabirda xalam qizi dogdu qizi oldu mende bir hamile qalmisdi men çoox sevindim bu xebere hedsiz sevindim coxlu dua eledim ancaq hemen ay menim körpemde dogulacaqdi ona gore ister istemez gozumden yaslar suzulmeye basladi ve yaxut harda hamile qarni boyuk qiz gorsem metrolarda filan ozumu zor toparliyirdim icimden kecirtmirdime ki niye olarim var ve yaxut mende niye olmur yox qetiyyen Allah icimi bilir harda hamile qadin gorem ona dua edirem tanimadiqim insanlardi ancaq ozum aglima gelib uzulurem fikirleşirem ki ozumu ifade ede bildim qizlar yeni burda yazmisiz pis olmusuz ancaq men 2 gundu girmirem bura baci haqqimda ne dusunmusuz bilmirem dediyim ki o postda yaxin danisdigim biri yoxdu ele ona gore orda paylasdim soruşdum birdeki baci men bura yazdigimi xatirlayiram agliyaraq hetta yazirdim ya onu gondermeyi unutmusam yada nece olub bilmirem amma yazirdim bax inanin ki onu xatirliyiram soze niye yalan deyim ki yeni yalan deyeceyim bisey yok yani ❤😍 xetrinize deymisem se jncimisizse halal edin umid edirem anlata bildim derdimi