Elba Kerimcan sabahniz xeyir qizlar gununuzde ozunuz kimi goZel kecsin insAllah.baci sen xesdexanaya kimi batracaqsan ozunu😂onu saxlamag olara😬bu gun qeshey gun olacaaq icimden ele gelir
Elba Kerimcan menimde vaxdim 16 di men iynede vurdurmusham goresen edim test,baci pulsuz deyil.sadece onun evezine yardim pulu verirler ne yazsa oduyuruk
NigarJan Kerimcan var agrim hele bil xeatelenecem garnimda hele hiss var hemde menim susuk Riskim var derman icirem
Elba Arzum94 istirem bu gun test edim ama deyir iynenim tesiri 12 gun olur bu gunde 12 gundu edim goresen
Elba Arzum94 yoxh ele bele denemey istirdim siz meslehet bilirsizse ele day gozduyum aybashimi gorum nece olacaq
Elba Kerimcan sizdede Nesimidedide he sizdede qacqin evidi.mende ele istirem ordan olsun evimiz.bura sehere uzaqdi diye.baci orda 3 otagli evi necye almag olar,birdee remontu zadi necedi oranin?
Elba Kerimcan evvel bizde Atam gil yeni Mehdiabada qAlirdiq ordan ele xoshum gelir orda qohumlarim falan qalir menim.Qaynatan gil rayonda qalmir bacican?
NigarJan Arzum94 sende harda olur agri mende hele bil agridiki hele bil qubqsi olacam mamamda deirki aybasi vaxti olur hele agri hamileliyde
Elba NigarJan 3 ayina kimi olur ele agrilar.ele adam var lap axira kimi olur aybasi agrisi kimi agri.ama sen yenede ozuvu narahat hiss edirsense hekime get