Arzum94 edirem baci Allah razı olsun men acimi yada sixintimi heç gosteren biri deyilem yaxinlarima inanın Allaha yoldasima bele hiss etdirmerem çünki niye onunda kefini pozum pis edim onuda amma heç ağlimnan çixmir qizlar gülürem danisiram men her sey yaxsidi Allaha çox sukur ancaq her zaman aglimdadi evvelde demisdim qizlar men abortdan çixib axsam qonaqlarla gulub danişan insanam ancaq bunu sadece heckime gostermemek ucun edirem istemirem kimse menim uzulduyumu anlasın siz inanirsiz men vatsapa birden internetde yoluma cixir usaq sekli qesek olari cekirem ancaq vatsapda paylasmiram ki insanlar dusuner ki menim yoxdu pis oluram falan bu menim xasiyetimdi xalam qiziyla eyni vaxti hamile qalmisdiq 2 3 heftedi dogulub mene gonderib inanın qizlar o qeder sevindim sevindim agladim bele baci yeni her kesin bir imtahani zorlugu var her kes bir şeyle sinanir men Allah dan çox raziyam heç hele natavan bir defe ne icimnen kecirmemişem nede dilime getirmemişem ki niye bele oldu yasim azda olsa derk ede bilirem her şeyi birce aborta gedende yoldasima getmek istemirem dedim basqa heç her şeyin xeyirlisi baci Allah qismet eder tebiyiki ancaq yene de olsa xeyirli ilk meleyimi unutmaram