Revane Salam Aleykum baci necesen??bax sen fikrine salib ozunu lapda pis gune qoyma cunki,hekim var ele deyir ureyi rahat cixirsan hekim var dunyani bawina yixir ilk once hekimi deyiw onsuz pul tokursen sen demiw biri olsun yaxwi olsun ele vay bu nedi deyilecek wey deyil cunki,wukur hamileliyin olub sadece yaxinlarda kecirdiyin emeliyyat ve onun pisdolugiyasi seni bele edib ozunu toparla ilk once hansisa hormonunda ya yukselme yada enme var ola bilsin sadece analiz verib bilib mualice olunmag lazimdi indi senin hekimin ne dedi??ne mualice meslehet gordu???yeni seni azdan coxdan taniyirsa ozunu periwan elemisen eleme bele birde telenin var wukur gir nettden maraglan vallah ele weyler var hec mualiceye ehtiyac yixdu baci sadece ozunu topl sen bele etsen evdekilerin reaksiyasini goressen men etmiwem gormuwem sen guclu olki,evdekiler olmur prablemin var sozun deye bilmesin sene en azinnan emeliyyat olunmusan hemde boyuk yeni hormonlarin oynuya biler onu bil

Revane Allah komey olsun baci sen en az 3 ay hekimden uzaq dur.tebii sheyler ele.internetde arashdir o qeder shey var.3 aydan sora gedersen bir normal hekime.telesme.Allah ele bir vaxda verecyki hec ozunde inanmiyacaqsan sebr ele umuduni istirme ve beyninden cixar her sheyi

Kerimcan Salam Aleykum bacim necesen balam necedi???neynirsiz??dunen yaza bilmirdim ureyim partdiyirdi

Elba Salam baci erik qurusu, sud qebizliyin qarwisini alir. Papaverinde qoya bilersen hem ziyani yoxdu, hemde bagirsagi qismen yumwaldir.

Arzum94 waka waka hele tepiklemeyine var 😄😄 adam Cox inanirki uwaqdi. Ele bilirsenki 100% uwaqdi. Ama baci uwagin terpeniwin bildikden sora bilirsenki uwaq deyil. Cunki uwaq doyuntu kimi terpenmir. Evvelde terpenende icinde sanki nese axir. Biraz boyuyennen sora eli ayagi berkiyennen sora tepiyin yumrugun hiss edirsen😄

Elba ay baci qurban olum evde testi varsa dur test ele menim ureyim partdadi 😂

Elba qebizlik qaz hamiw elametidi. Baci InwaAllah InwaAllah hamilesen. Qasiqda agrininolmasi da hamiw elametidi. Bir test yapsana🙈

Arzum94 can baci. Adam sebirsizlikle gozluyur ama 1hafta daha beklemen lazim🙃

Elba qaynanana de duwsunnnnn. Menim ureyim part olur 😄😄 tamam gozleyerik InwaAllah xeyirli xeberini ewiderik

Elba in şəə Allah aybasi olmazsan baci sebirli ol gozle çox umidlenme ki sonra uzulme bu sozleri menede deyirdiler hemise acaq insanin ozunden asli deyil inanirsan bu ay butun hamileleik belirtilerim var idi ancaq men direşirdimki aybasi olacam ki sonra ay basi olsam uzulmryimde onun cun uzr istiyirem sinende agri var basanda ? Menim elametlerim çoox yatirdim meselen 2 3 dene 8 de yatdim seher oyanan da gordum ki saat 15, neçese şoka duşmuşdum dedim yeqjn yorulmusam sonra 2 3 defede oldu ele yene suphelenmedim sonra birgun guzgune nese qarnima baxirdim gordum qarinda duzune bir xet olure bax o tundleşib onu biraz duşundum ki ola biler yeni cunki o xet hamilelerde tundleşir hormonlarla elaqeder yene taxmadim sonra çox susssuyurdum dehşet helede ele di sudan doymurdum birdefede texminen 4 5 saniye qeribe bir urek bulanma oldu keçdi onuda taxmaxim bele baxi ele insan var bu seyler olmur ummiyetle birde hec 1 ci hamileliyimde bu seylerden 1 dene sinemde agri olub ondan hamile oldugunu bilmuşdim tekce

Abn hecne demirem yazdıqlarına susub deyirem eyni men)))). Kinliyem 100ilde keçse unuda bilmirem. Amma ozumu ele aparıramki yadımdan cıxıb bir sozle yola verirem. Birdeki hec vaxt ozum oldugum kimi heckimi görmemişem. Men hamıya qarwı istiyirem elimden geleni edim amma heckim bele deyil. Çox dozumluyem. Bir sozle eyni adamıq😅😂😂

Arzum94 bilirem sen kusmersen 🤗🤗🤗 heqiqeten qizlar sizi Cox isdiyirem. Ne yaxwi tanimiwam sizleri