Elba in şəə Allah aybasi olmazsan baci sebirli ol gozle çox umidlenme ki sonra uzulme bu sozleri menede deyirdiler hemise acaq insanin ozunden asli deyil inanirsan bu ay butun hamileleik belirtilerim var idi ancaq men direşirdimki aybasi olacam ki sonra ay basi olsam uzulmryimde onun cun uzr istiyirem sinende agri var basanda ? Menim elametlerim çoox yatirdim meselen 2 3 dene 8 de yatdim seher oyanan da gordum ki saat 15, neçese şoka duşmuşdum dedim yeqjn yorulmusam sonra 2 3 defede oldu ele yene suphelenmedim sonra birgun guzgune nese qarnima baxirdim gordum qarinda duzune bir xet olure bax o tundleşib onu biraz duşundum ki ola biler yeni cunki o xet hamilelerde tundleşir hormonlarla elaqeder yene taxmadim sonra çox susssuyurdum dehşet helede ele di sudan doymurdum birdefede texminen 4 5 saniye qeribe bir urek bulanma oldu keçdi onuda taxmaxim bele baxi ele insan var bu seyler olmur ummiyetle birde hec 1 ci hamileliyimde bu seylerden 1 dene sinemde agri olub ondan hamile oldugunu bilmuşdim tekce