Arzum94 can baci. Adam sebirsizlikle gozluyur ama 1hafta daha beklemen lazim🙃

Elba qaynanana de duwsunnnnn. Menim ureyim part olur 😄😄 tamam gozleyerik InwaAllah xeyirli xeberini ewiderik

Elba in şəə Allah aybasi olmazsan baci sebirli ol gozle çox umidlenme ki sonra uzulme bu sozleri menede deyirdiler hemise acaq insanin ozunden asli deyil inanirsan bu ay butun hamileleik belirtilerim var idi ancaq men direşirdimki aybasi olacam ki sonra ay basi olsam uzulmryimde onun cun uzr istiyirem sinende agri var basanda ? Menim elametlerim çoox yatirdim meselen 2 3 dene 8 de yatdim seher oyanan da gordum ki saat 15, neçese şoka duşmuşdum dedim yeqjn yorulmusam sonra 2 3 defede oldu ele yene suphelenmedim sonra birgun guzgune nese qarnima baxirdim gordum qarinda duzune bir xet olure bax o tundleşib onu biraz duşundum ki ola biler yeni cunki o xet hamilelerde tundleşir hormonlarla elaqeder yene taxmadim sonra çox susssuyurdum dehşet helede ele di sudan doymurdum birdefede texminen 4 5 saniye qeribe bir urek bulanma oldu keçdi onuda taxmaxim bele baxi ele insan var bu seyler olmur ummiyetle birde hec 1 ci hamileliyimde bu seylerden 1 dene sinemde agri olub ondan hamile oldugunu bilmuşdim tekce

Abn hecne demirem yazdıqlarına susub deyirem eyni men)))). Kinliyem 100ilde keçse unuda bilmirem. Amma ozumu ele aparıramki yadımdan cıxıb bir sozle yola verirem. Birdeki hec vaxt ozum oldugum kimi heckimi görmemişem. Men hamıya qarwı istiyirem elimden geleni edim amma heckim bele deyil. Çox dozumluyem. Bir sozle eyni adamıq😅😂😂

Arzum94 bilirem sen kusmersen 🤗🤗🤗 heqiqeten qizlar sizi Cox isdiyirem. Ne yaxwi tanimiwam sizleri

Revane qelet edir hekim. Mene ele sozler dediki depresyaya düşdüm. Dedi sen palikistozsan. Ne gunlere düşdüm. Biz sözle az qaldı desinki sonsuzsan. Eger yumurtalıgında prablem olsaydı hec sen hamile qala bilmezdin. Hekim xestede prablem tapa bilmeyende boynundan atır gic gic şeyler deyir. Hekimimi deyişdim sen deme tek prablem turbalıq imiş. Üreyine cox salma 💋💋💋

Elba Hee baci ebi yox axwam yoldawin alib getirer. Hemde ne qaca qacdiki. Qurban olum baci umudlenme. Birden yaxwi olmaz deye deyirem ama InwaAllah xeyir xeberini paylawarsan biznen

NigarJan aha bildim ancaq @Elba dediki analiz ucun gedende tek analizin pulunu verirsen çunki men hekim ucun getmirem hekimim var hormon alaizi ucub gedecem bizi terefde 2 ozel klinika var 2 sinden birine gedecem zeng vurub maraqlanacam olara yenede çox sagol

Arzum94 cannnn get ye. Heyva yemek yacwidi baci. Dindede buyurulubki hamile qadinlar heyva yesinler. Kerimde men heyvani gozume tepirdimee gece yarisi durub yeyirdim yatdigim yerde burnuma heyva iyi gelirdi yuxudan heyvanin iyine oyanirdim😍 Bu arada heyva yerikliyenin oglu olur ewitmiwem🙈🙈

Arzum94 dehwettt ureyin esmiyib bes baci.? Menim yoldawim ama bilir. Kerime hamileydim onda bawqa praqramda qizlarnan daniwirdim baci bilmiwdi. Ele hirslenmiwdikiiiii. Ona gore bunu dedim sora qeydiyati goturdum. Sagolsun anlayiwnan qebul etdi. Hemin vaxtlar pisiydim siznen daniwmaq mene yaxwi geldi. ama indi yaninda Cox vaxt girmirdim bunnan soz acmiram ki, sildirer. Sildirse ben ne yaparimmm

Arzum94 ay Baci sen ozun ollari hele oyretmisen. Axi sen insansanee niye senin bawina cixillar hele azmiw kimi ayaqlarinda boynunnan salliyillar az qala. Sen niye o weraiti yaradirsan. Hamilesenee bugun Sabah bebiw olacaq bes onda nece olacaq vaxdin olmuyacaq ee vallah. Indi 5 iwi birden gore bilirsen Onda birin goressen 2cide bebew agliyacaq qalacaq iw. Ozde hekimin sene soz deyib axi ozunu niye yorursan ki. Sen indiden hecolmasa oyrewdir evdekileri. Demirem evin tor tokuntu zibilli qalsin, yir yigiwini ele iwini gucunu gor ama artiqdan ozune iw yaratma. Onsuzda gozderine gorunmur, onsuzda qedr qiymet bilinmir vallahi deymez baci ele insanlara deymez

Arzum94 qoymazsa deme baci. Menimde yoldawim inanmazdim qoya. Ama pis gunnerimiydi baci. Pisiydim hemin vaxtlar butun gunum aglamaqnan kecirdi. Bawimi qatim deye icaze verdi. Deyende de ele dedimki, ne yalvarmadim icaze ver deye, nede ele tesirli sozlernen dedim ki, sagolsun oda bawa duwdu meni cetin gunnerimiydi qarwi cixmadi. Ama indi bir iki defe bilseki siznen daniwiram yaninda sizden daniwib elesem, biliremki deyecek girme 😄 Ona gore bahsetmiyorum.

Ayteh menim de hekikim var amma xrlestexanaya girende pul alilar😂😂😂