nur001 bacim bax duzdu senin inandirmaq zorunda deyilem sende inanmaq zorundada deyilsen inanib inanmamaq tamamen sizin bileceyiniz isdir mene girib cixani yoxdur zaten sadece fizyo terapiya deyilen birsey varki masajla insan bedeninde bezi seyleri duzeltmek mumkundur ki buna felc bir insanin el ayagini işlemeyine bele komek ede bilecek derecededir qaldiki mede yada matka sallanmasi ne demekdi ilk once bunu size basa salim anladigim qederiyle bilmirsiz ama ne deyib atalarimiz oyrenmemek ayibdir bilmemek yox medeni ve matkani bu orqanlari yeri de tutan damarlar varki hansiki bezi agir işler gordukde olar zeyifliye bilir zeyifleyende de uzana bilir ki bu en cox qadinlarda olur elbetdeki hekimler ele seyi onaylamaz niye ? Çunki acindan olerler axi camahati pulun yeyib bes kimi sumursunler ? He qayidaq oz sohbetimize agir is veya ariq qizlarda daha cox olur menim xalamin deyqa basi medesi sallanir di agridan olurdu uje ozu medesin ceke bilirdi deye oyrenmisdi ozu cekib sagaldirdi men bala ca idim biz qaldigimoz evde su yox idi qardasimla men vedrelerle su dasiyir diq eve men o qeder dasidim ki axirda medem agrima qa basladi nenem apardi qadinin yanina dediki bala menden sallanib salla masaj edib bagladi 3 4 gun acmadim ve sagaldi agir qaldirn kimi yene sallanirdi axri 1 ay is gormedim bagli gelzdim duzeldi sonra evlendim o evlenen kimi hamile qaldim aldirmaq zorunda qaldim 6 ay hamile qalmadim nede hekimim demedi ki mualice etdir cunki menim 20 yasim var yasimin az olmagi na baxma bilik seviyem pis deyil 20 yasimda indiden ozumu mualiceye salmaq istemedim men abordan sonra 1 ce dene analiz vermedim sebr eledim halbuki 1 ci hamileliyim basdan ayaga faciye idi hamile qalmadim 6 ayi rayona gedende cekdirdim matkami abort olmusdum ozumu ise vurmusdum matkam da zeyifleyib genişlemişdiki bunu bilmeyen qadin yoxdu demek olar çekdirdiyim ay hamile qaldim yaxsi deyek men tesaduf olub ya gelinbacim? Ya xalam? Ya baldizim? Ya qohumum yeni hamisinin tesadus olduguna inanirsansa bacim oz isindi tebiyi Allah o qadindan razi olsun he birde onurgam evvelkindende yaxsi veziyetdedi 😂😂✌🌼