...
NigarJan baci dunennen oxuyuram sadece girmek istemedim
Ayteh Aide baciya yazirsan deye
NigarJan mence day sual verme uwag haqqda ozumnen deyim menim birinci abortumda 6heftelik ikincidee uwag 3heftelik duwmuwdu sadece mayesi boyumuwdu abort olundum hemde emeliyyat hekim cox saxlamiyin demiwdi 11 ya 12heftede abort olundum onu hec gormemiwdim ozumu toparlamagim vaxt aldi ama men uzun aradan sonra qaldim Aide baci 6ay sehf elemiremse kecib aradan ilk uwag olub istemeyerem aldirib yeni hekim o anda aldirmalisan deyib ozu ucunde uwag ucunde bu hamileliyi devam etmirek tehlukeli imiw artiq sual verme baci incime sadece AllAh heckime gostermesin onu unuda bilmiyib sadece bele qanayan yarasini qawiyirig inweAllAh bacimiz indi hamiledi sagsalamat inweAllAh qucagina alsin sende mende hamiw olanlarda inweAllAh
NigarJan yox can problem deyil baş hissesinin yarisi yox idi beyini yox idi ancaq hereket edirdi ureyi atirdi hekimler dedi ya qarninda olecek yada dogulan kimi olecek cunki beyini olmayan bir korpe nece yasaya biler ki Allah qorusun Allah qorusun hec kime yasatmasi Allah herkesin korpesin sagliqla qucagina almaqi qismet etsin birde men sual verim siz haralisiz ? Yazilarinizdan dusunurem tam tapa bilmedim məsələm ə herine a işledirsiz onun cun soruram
Elba 😄😄😄yoldawim xaric ❤️Deme baci dehwetdi indi
Kerimcan dunen dedim axi paltar yuyanimiz xarab olub yoldawima ses atib hirsli hirsliki,arvadiva de yigsin Ferqaneye alib getirsin ona men ne qeder pul vermeliyemki,duzele kovreldim dedim yoldawimaki,Ferqaneynen daniwanda deyecem yoldawimda yazdiki,onnan qabag Ferqane yazigin pulumu var oldugca alirda yazig cox bilmiw qaynatam qapini ortub guya Namaz qilir cix gel mamana demisen deyirsen duzeltdikde day lazim deyil qayitdim dememiwem deyecem oda indi yox yanvarda Qurban deyib onu kessin sonra yoldawim dedi lazim deyil pulu var olanda alir xowum geldi terefimi tutmaginnan bunlarin hamisina qarnimdakina borcluyam 😘😘😘❤️
Arzum94 cox sagol baci Allah razi olsun ancaq dogurdan problem deyil sorusa biler merak edir onsuzda o usaq helede aglimdadi duzdu men menevi cehetten daha tez toparlandim çunki gelen her sey Allahdandir bizim ede bilwceyimiz hecne yoxdu hem bu dunya imtahan dunyasidi ele insan yoxduki ne ilese imtahan olmasin yeni meni bu suallar artiq incitmir birce Allahdan dileyim Allah herkesin korpesinj qorusun bizlerde icinde isteyenlerede xeyirli nesib etsin Allahım
NigarJan baci elci gelende tam bir melek idi qaynanam bildim gec idi devetnnamem paylanmiwdi atamgil dedi nece istesen edeciyik men ayibdi deye yox hecne olmaz dedim hem wukur yoldawimi istiyirem oda meni indi ikimizin bir birimize bagliligi herweye deyer cox wukur bu gunlere gelmiwik inweAllAh herwey duzelecek
Ayteh baci sende yolka qurmursan qaynanam mecbur edib yoldawimda deyir denen Arzu qoymadi dedim day soz sohbet olmasin bu ilde qurag uwag olannan sonra qurmarig dedi yox qurmuyacam yes 👍esas gelennen sonra gorek ne deyecek deyirem anan hirslenecek mene senin ne vecine deyir ne dese denen ogluna de bizim uwag olsun inweAllAh sagsalamat onu heqiqi Momun yada Momune kimi boyudum derdim olmaz inanirsan inweAllAh oglan dedi ama ferq etmir indi deqiq bilim qizimda olsa ona carwafi ele sevdirecem pamada yerine yaylig sevecek qulagi boyuyan mahni yerine mersiye sevecek kino falan xowlamiyacag inweAllAh sadece Rebbim nesib etsin bu dunya ucun yox axiret ucun boyudecem onu inweAllAh inweAllAh en boyuk arzum bax budu
Elba canim bacim men seni cox yaxwi bawa duwurem her ay umutlenirdik olmurdu evde qaynana qaynata bir terefden bir terefden yoldawim deli olurdum bilmirem ogunler getsin gelmesin bir daha inweAllAh Rebbim tez zamanda senede diger bacilarada nesib etsin menim duamda wexsen Elzane adi var ve heqiqeten AllAha yalvariram gozunuzdeki,yawi sevinc yawlarina cevirsin ne cekdiyini bilirem baci indi hamile ola bilerem ama bunun ucun tam 4il vermiwrm AllAh o uzun vaxtdi nesib etmesin ne sene nede bawqasina inweAllAh her hekim bir soz deyirdi her defe bir hekime gedirdik meni ne gune qoymuwdular wukur AllAhin bu gunune inweAllAh seninde olacag bizede hami deyirdi yoldawimnan soruwurdular yoldawim onda cox pis idi cixib gedirdi evden sehere yaxin gelirdi o gelenedek agliyirdim gozumun wiwi gunlerle getmirdi qaynanam sonsuz oglumu bedbext eledi tesevvur ele yoldawimi cekib qiraga get Maskiviya birinnen ol gor uwagin olur o orda olsun buda burda tesevvur et ona gore o arvadi bagiwlamiram bawim ele agriyir ustune saglig yadima duwdu lapda agridim menim cox cetin gunlerim olub yoldawimi o yoldan yigana dek olub olub dirilmiwem wukur sizinkiler yene agillidi yawamayan bilmez AllAh heckime yawatmasin inweAllAh ama bugunume cox wukur hamile qalanan yoldawim xasiyyetce deyiwib Namaza bawlayannan o yollardan yigiwib cox wukur inweAllAh bacim olacaq ne qeder desemde bilirem deyirsen demek asandi ama bil ogunleri surune surune gelmiwem baci sen ozunu herdefe yipratsan onda onlar senin ustune geler ozumnen orneg edirem caliw bunnan sonra yoldawinin yaninda o haqqda daniwma men sonrdan onu ele aliwdirdim herdefe qismet olanda olacaq ona ancaq ele deye ozun ise axtar arawdir dayanmadan inweAllAh olacaq dualarimda hemiwe varsiniz nolsun bacilar hamiledi onlar ucunde edirem Rebbim sagligli evlatlar nesib etsin hamimiza inweAllAh
Kerimcan Amin baci gecikmiwem tam 4il ona gore bunnan sonra bawlamiwam dilim godek idi baci uwagim olmurdu herdefe sonsuzsan deye ewidirdim uzun var daniwmaga dilin uzur istiyirem arxanda olmalidi ewitmiwem anamda sus deyib mende ne deyibler bawimi awagi salmiwam agilsuz bawim indi cox agriyiram Elzane baciyada yazdim agrim lapda artdi inanirsan yadima duwende kecmiw off......