Rouge Capkinkedi coook gecmiş olsun ya .sakın moralini bozma gecici bisey bu hic kasımamaya calıs umarım en küse sürede kimseye bulasmadan atlatırsın 🌸
Capkinkedi Rouge Amin inşallah 🙏❤️. Bi insan evladı olunca böyle konularda çok çaresiz oluyormuş. Ne hissedeceğimi bilmiyorum 😥😥
PiTi Capkinkedi canım üstte kalsın ama sakın kaşıma çıkan şeyleri izi kalıyor benim alnım da var bi iki tane
Capkinkedi Rouge iyi gelen herhangi bir şey var mı acaba? Bi bilgin var mı? Vücudumun her yerinde çıkana kadar mı sürecek acaba
Cicekliperde Capkinkedi bebek çok mu küçük. Ben küçükken geçirmiştim . Bir kere geçirince bir daha olmuyor diye biliyorum. Sürekli maske eldiven falan takın öyle alın. Sizsiz de duramaz . Çok geçmiş olsun
Capkinkedi Cicekliperde Evet 8 aylık. Gece duş aldım hiç farketmedim bile sabahta farketmeden önce bebeğimi çok kucağıma alıp öptüm kokladım. Belki de bulaşmıştır çoktan😥. Çok teşekkür ederim 🙏❤️
Esmerkiz Capkinkedi geçmiş olsun öncelikle , benim yeğenimde 30 yaşında çıkardı kaşınan bölğelere bebek budrası sür iyi gelecek .