Esmerkiz Colahusu yani altın verip parasınımı alıcaksınız? Hollandada bozuyorlar bozdura bilirsinde neden bozduracaksınki😁kıyma bence
Deleted21 Esmerkiz arkadaş Türkiye’den aldığı altınları orada bozdura bilirmiyim diye sordu galiba . Benim bildiğim kadarı ile olmuyor , ama eminde değilim.
Deleted21 Rouge öyle mi doğrudur , kayınvalidem bozdurmak istemişti bi ara yapamadı . Emin olmadığımı söyledim zaten ☺️
Rouge Colahusu goldankauf diye yerler yapıyor .kuyumcular da yapıyor ama hepsi degil .internete yaşadığın yeri yaz yanına goldankauf yaz sana en yakın cıkar. arkadaslar yapma yazmıs onları da goz onunde bulundur yinede
Suskun34 Bende altınlarımı Almanya’da bozdurdum galiba bügüne kadar yaptıgım en büyük salaklıktı ölüm kalım meselesi sağlık meselesi yoksa bozma bacım cok pişman olursun
Colahusu Suskun34 benimde acil bi iş canım işte mecbur kalmadıkça bende dkkunmazdım altınlarıma ama işte hayat
Colahusu Rouge evet canım cogu kişi baya zarar ettiklerini için öyle demişler ama benimde zaten önemki olmasa asla bozmam belli bi miktarım var onu geçeyim yeterki zarar edersem de umrumda değil😞
Flamme Colahusu ben avusturyada yaşıyorum geçen arkadaşım bozdurdu 10 bin € luk altınları. Yeni kiraladıkları evin ön ödemesi için onu kullandılar