Selam kızlar bu ay adetim 1 at gecikti sonunda dün oldum ama kan sümüksü gibi pıhtılı geliyo kan neden

jsjejej kanama yoğun olduğu için birde beklemiş kan oluyormuş galiba doktor bana normal dedi yaşın daha genç olur gençlikte dedi garip şeyler okudum duydum endişelenmiştim bende bide bende her adetim öyle geliyor ben normal adet öyle diye biliyodum kayınvalideme falan sordum sonra kardeşime ablama falan öyle anladım

jsjejej bir önceki aydan kalan kan akıntılarının birikmesi pıhtı olarak atılır demişti doktorum

jsjejej Benimde olurdu hatta afedersiniz sıcak sıcak düşer hissederdim. Vitamin eksikliğinden de kaynaklanırmış. Patronumun eşi hemşireydi o söylemişti . Kan tahlili yaptırıp değerlere baktırın bi özellikle demire .

Deleted16 ben zaten adet olmadım ya 1 ay gebelikten şüphelendim sağlık ocağına kan verdim gebelik yok dedi değerlerin çok düşük dedi b12 eksik bide demir eksik dedi b12 için 5 tane iğne verdi iğne bitince hala devam et dedi kuzum

jsjejej her ay düzenli olurum ama yinede pıhtılı olur kanamam doktora gittim bi sorun çıkmadı 3 ay ilaç verdi kadın doğum ilacı ama kullanmadım

jsjejej değerleriniz düşükse kan heleki hem düzensizlik hemde yoğun kanama olur pıhtıda olur büyük ihtimalle