Cansu37 sizin adınıza çok çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun ama size sadece bir kadın olarak tavsiye vermek istiyorum. Aldatılmak çok çok zor birşey ve bu bir kadının ne kadar affetsede kolay kolay hazmedebileceği birşey değil affettim sanarsınız ama gün gelir aslında içinizden affetmediğinizi anlarsınız etrafımdaki 3 arkadaşımda aldatıldı ve aldatıldıktan sonra affedip ilişkilerine devam etti 2 si tekrar tekrar aldatıldı ve ayrılmak zorunda kaldılar birkere yapan kim nederse desin tekrar yapıyor çünkü birkere affedilmiş. Diğer arkadaşımda affetmesinin üstünden 1 sene geçmesine rağmen sindiremiyorum unutamıyorum artık psikolojim bozuldu güvenemiyorum diyerek eninde sonunda yine ayrıldı. Sana ihanet etmiş bir insanla o yolu yürümeye devam ediyorsan maalesef hiç birşey olmamış gibi güvenmek zorundasın diğer türlü kendine zarar verirsin. Bence o süreye kadarda çocuk denemelerine ara verin çocuğun olunca ne demek istediğimi anlarsın. Erkekler çocuk olunca kadını dahada elinin altında görüyor ve hataları tekrarlıyor