Cansu37 Instagram WhatsApp ve eşinin telefonu ıphone ise konum bilgisi vs hepsi sizde açık olsun ve eşinizin haberi olmasın belliki hala şüpheleniyorsunuz ama şüphelendiğinizi ona belli etmeyin erkekler çok düz mantıktır heleki bir isim üzerinden kıskanmayın mesela sen ayşeyemi baktın vs sakın demeyin aklına sokmuş olursunuz ne kadar kıskansanızda içinizde yaşayın güvendiğinizi zannetsin çünkü hata yapacaksada içinde varsada siz tetikteyken yapmaz e adam ihanet etmek istiyorsa zorla bundan alı koymamızın bir anlamı yok önemli olan kendisinin istememesi o yüzden güveniyomuş gibi yap ama gözün üstünde olsun bak bakalım o zamanda birşey yapmıyorsa dahada yapmaz inşallah akıllanmıştır. Ayrıca ben senin yerinde olsam sana güvenmiyorum gidemezsin demek yerine 100 200 liraya minicik bir dinleme cihazı alır pantolonunun arka cebinin içten köşesine diker yerleştirim sonrada tabiki gidebilirsin hayatım der onu denerim hem adamla kavga etmemiş olursun hem birşey yapmadığını görüp tekrar güvenirsin yada yaptığını görüp yolunu ona göre çizersin. Allah yardımcın olsun senin için dua edeceğim 🌸