Kızlar çaresizim yardım
Bisktrgt isim bile bı dgisik ondn siii ittiim 😎🤣🤣🤣
Bisktrgt blemedim kii z🤣🤣srdgunuda şey ypamdm ama dua et yvrum ne dyim önceki haytin kmse kmseye krismaz dgru bsy dgil ama koçanı sevviyrsn ona ygunlas gcmisni aklında tuttukca unutamssin ztn glecge yonel
Bisktrgt hoşgeldin o zaman aramıza😍 @Delihatun a katılıyorum ,aklından geçmişi silmen lazım,kıyaslama yaparsan daha cok üzülürsün 🥺birde sürekli dua et ,allahım beni eşime eşime bana hoş göster die😍emin ol faydasını göreceksin .eşin yapmıyorsa zevk aldığın yerleri ,şeyleri ona söyle .belki o da yeni ,tecrübesiz ne yapacak bilemiyor,
Bisktrgt oda hatalı 😏😏önce bni dsunur eşim snra bn onu dsunurm cnki o hmn rahtlr bn öyle olamiyrm
Bi de eşimle böyle birşeyi konuşmaya çok çekinirim asla söyleyemem şaka yollu oh ne güzel işin bitti gidiyon falan diyorum da anlamıyo ya da anlamazlıktan geliyor 😏
Bisktrgt otur konuş ilskye grecgnzde yok mok ne sebbni illa sorar niye nolduder en azından bsy anlamiyrm bn de sen illaki rahtliyrsun ama ilk bni dsun de sn knus ki eşine dha da yan eminnol ozmn. Dhsguzl. Bir evlilik olur
Herşey cinsellik diyen olucktir smdi ama zina yapmayalım diye evlilik var kocanla ypiyrsn kocnla knusuyrsun ve bu kmseyi ilgilndrmz cnmsen dinle bizi otur knus 🤗❣️
Gamze88 ynliz varya süper taktik 👌🤣🤣
Bisktrgt o zmn inadına yp kız boşver onunda klsin hevesi kursağında gurban olsun 😎😎😎🤣