Bisktrgt oda hatalı 😏😏önce bni dsunur eşim snra bn onu dsunurm cnki o hmn rahtlr bn öyle olamiyrm
Kızlar çaresizim yardım
Bi de eşimle böyle birşeyi konuşmaya çok çekinirim asla söyleyemem şaka yollu oh ne güzel işin bitti gidiyon falan diyorum da anlamıyo ya da anlamazlıktan geliyor 😏
Bisktrgt otur konuş ilskye grecgnzde yok mok ne sebbni illa sorar niye nolduder en azından bsy anlamiyrm bn de sen illaki rahtliyrsun ama ilk bni dsun de sn knus ki eşine dha da yan eminnol ozmn. Dhsguzl. Bir evlilik olur
Herşey cinsellik diyen olucktir smdi ama zina yapmayalım diye evlilik var kocanla ypiyrsn kocnla knusuyrsun ve bu kmseyi ilgilndrmz cnmsen dinle bizi otur knus 🤗❣️
Gamze88 ynliz varya süper taktik 👌🤣🤣
Bisktrgt o zmn inadına yp kız boşver onunda klsin hevesi kursağında gurban olsun 😎😎😎🤣
Benim kocam benimi dusunuyor yoksa kendisimi gec bosaliyor anlamiyorum. Benimde sorunum gec bitirmesi. 1 saaten fazla ya. Yeminle hareket edemiyorum cok acitiyor. Birde cok kalin geberiyorum
Oksana97 Şikayetini yesinler yau senin 😂😂 nerde bizde o kısmet en uzun süre 8 dk vallahi 😂😂😂😂 çıkar işte tadını bol bol 🙃