mamacita eşimin çok yakın arkadaşı ve eşi ile Antep Urfa Maraş Mardin gezisi planlıyoruz ikimizinde bebisleri var inşallah olur 💃🏻💃🏻bide benim en yakın arkadaşım Antalya’da oraya gideceğiz inşallah

mamacita Ah tatil = ruh halim ✨Pandemi dolayısı ile bizim için son bir kaç yıldır yurt dışı hayal oldu 😬 genelde Bodrum da yazlıkta oluyoruz ama bu yıl Kuşadası na geçtik. Rutin karavanla gezeriz bol bol da Antalya da konaklarız, birde eşimin memleketine gitmeyi planlıyoruz 🥳

Emakumsal arkadaş açıklamasını yapmış ama bende cevap vereyim madem söz hakkı doğdu.Öyle her eş yan yana gelemiycek.Cennetlikse o çiftler ve birbirlerindende razıysa sorulacak allah tarafından dünyadaki eşini yanında istermesin diye.Egerki evet ben ondan razıyım ve yanımda istiyorum derse ozaman yanyana olacaklar.

Yasak_elma biliyorum canim esim takiliyor beni kizdirmak icin onun disinda hicbirimiz bilemeyiz cennetlik olup olmadigimizi 😊

Arasemir11 Ne zaman gittiniz kuzum, bikac tane güzel yer var orada isimlerini bilmiyorum ama 🙈 bir de genelde akşam mangal yaparız biz

mamacita biz bu yaz önce Karadeniz turu yapıp sonra yurtdışına dayımın yanına gidecektik. Ama hamile kalınca planlar değişti 😂 doktorum izin verirse eğer yazlık evimiz var 20 gün oraya kaçarız. İzin vermezse de olduğumuz şehirde geçirip gezip denize gircez mecbur 😂

Fatma3880 benden size tavsiye Haziran Temmuz Ağustos aylarında bu saydığın yerlere gitmez Haziran yine bi nebze iyi. Ama diğer aylarda yanar kavrulursunuz 😂

mamacita bi yurtdışı bi arkadaşımla bide eşimle planlıyorum umarım hepsini başarabilirim😂

Emommom hahhaa niye yaa anca yazın müsiat oluyoruz ama 😅😅

Tatil ne gizzz😂😂😂😂😂