Yasak_elma su demek bir yere gitmiyoruz diyince zoruna gitcek kadar gururlu 😅para bende varsa hadi cikalim gezdirim seni dicek kadards yuzsuz 😅beni alma nedenide bana daire kaliyor sen zenginsin sen bnei gezdirirsin diyo ve ben gezdiriyom 😅🤣😂sevap kazaniyormusum cennetlik oluyormusum sayesinde😅🤣

mamacita Biz temmuz icin fethiye olarak planladıkta pek gidesim yok galiba plan değişecek.Tatile her gittimizde otelde kalmıyoruz villa tarzı evler daha avantajlı oluyor yine aynı şekilde olacaktı ama nezaman öyle plan yapıp gitsek evler büyuk oldugu icin yanımıza illaki bir misafir gelmek istiyor tabi buda benin işime gelmiyo en azından tatilde kaldığım yerde ozgür olayım milletin yanında rahat hareket edemiyorsun,eşime dedim baska yere gidelim yada her gittigimiz yeri neden cevrene söyluyorsun diye ama işte 😖

Emakumsal Negüzel işte kız kocanın pişkinide karısını cennetlik yapıyor demekki😂Bu dünyan guzel değil belki ama öteki dünyan pekbi güzel duryor kardeş😂😂

mamacita malesef evet yılda 5-10 gün kafa dinleyip herşeyden uzaklaşıp rahatlıyorduk o da kocaman bir lüks artık çoğu kişi için üzücü bir durum bebekten önce düşünmezdik hiç bu yıl bebek var giderleri bitmiyor sağlıklı olsun önemli değil de normale göre x5 oldu giderler 😅

Yasak_elma valla o diger dunyamdada rahat birakmaz beni kendide diyo esler ahirettede yan yana gelicek yani sen bana ordada bakcan diyo hadilen ordan diyincede guluyo 😅

Emakumsal bu dediğin iki eşinde amelinin iyi olması ikisininde cennetlik olması ve en önemlisi birbirinden razı olması eğer ki birbirinden razı değilseler ahirette yan yana olmazlar

mamacita eşimin çok yakın arkadaşı ve eşi ile Antep Urfa Maraş Mardin gezisi planlıyoruz ikimizinde bebisleri var inşallah olur 💃🏻💃🏻bide benim en yakın arkadaşım Antalya’da oraya gideceğiz inşallah

mamacita Ah tatil = ruh halim ✨Pandemi dolayısı ile bizim için son bir kaç yıldır yurt dışı hayal oldu 😬 genelde Bodrum da yazlıkta oluyoruz ama bu yıl Kuşadası na geçtik. Rutin karavanla gezeriz bol bol da Antalya da konaklarız, birde eşimin memleketine gitmeyi planlıyoruz 🥳

Emakumsal arkadaş açıklamasını yapmış ama bende cevap vereyim madem söz hakkı doğdu.Öyle her eş yan yana gelemiycek.Cennetlikse o çiftler ve birbirlerindende razıysa sorulacak allah tarafından dünyadaki eşini yanında istermesin diye.Egerki evet ben ondan razıyım ve yanımda istiyorum derse ozaman yanyana olacaklar.

Yasak_elma biliyorum canim esim takiliyor beni kizdirmak icin onun disinda hicbirimiz bilemeyiz cennetlik olup olmadigimizi 😊