mamacita sanırım benim sınavlarım yüzünden bu sene tatil yalan olacak gibi henüz bir plan yok 😔

mamacita Spontane olacak biraz bizim hele bir Türkiye’ye gidelim öyle bakarız dedik şuan için fiyatlar çok uçuk. Geçen sene de son iki günde ayarlamıştık. Artık şansımıza bu yaz

mamacita hiç tatile gitmedim ben ya şu zamanda Türkiye de şu şartlarda tatile gidebilen varsa helal olsun malum ülkenin %90 ınin derdi geçim sıkıntısı…

mamacita Bu sene otel tatilinden vazgeçen tayfadanız biz de 🙈 avşaya gideceğiz iki aile olarak. Annemle kayinvalidemi de alacağız onlara ayri bir oda pansiyon tutacağız. Kızım akşam saat 8 9 arası uyuyor. Onu uyuyup alemlere almayı planlıyoruz kocamla 1 hafta 🤩🤩

mamacita bu yaz karadeniz turu yapmak istiyorum ama kesin değil haziran ayını da abd de geçireceğiz orda evrak işlerimiz var 🙃

Popy_ evet hepimiz yaşıyoruz o geçim sıkıntısnı ama vücut başka şekilde dinlenmiyor, tatil çok iyi geliyor 😔

mamacita Ben de Karadeniz turu yapmak istiyorum. Bakalım ya orası olur ya da deniz tatili. Kesin değil henüz.

mamacita antalya tarafında villa veya otel düşünüyoruz hala daha ayarlama yapmadık ama 🥲 geçen yıl ikisinide yapmıştık ama villa beni daha da rahat hissettirmişti son aylarda netleşiriz kesin 🌸 herkese musmutlu tatiller olsun şimdiden 😍

Marbled ben geçen sene Karadeniz turu yaptım ama denizin tadını başka birşey vermiyor. İmkan varsa ikisini de öneririm