Kızlar Merhaba nolur bana bir akıl verin yön gösterin eşimle severek evlendik 1 kızımız var 6 ay önce eşimin beni aldattığını öğrendim tabi ayrılık sğreci falan yaşadım 1 kızım olduğu için geri döndüm eşim cok sevvgisini belli eder sürekli güzel sözler söyler adımla seslenmez ama bn ona karşı öyle değilim yapamıyorum son yaptıklarından sonra iyi olamıyorum cinselliğe düşkün biri hergün 5 kere istese versem yapar o derece buda beni bunaltıyor isteksizlik yaratıyor bnde şu 1 aydırda istesem bile vajina kuruluğu yaşıyorum canım yanıyor bütün organlarım dışana cıkacakmış gibi oluyor dün en basiti yine istedi tmm dedim girdim yatağına bana diyor şişme kadından farkından yok öyle duruyorsun birazda sen benimle uğraş diyor ama nasıl yaklaşacağımı bilmşyorum bu durumdan cok sıkıldım ya ayrlıcam yada bu soğukluğu yenmem lazım biraz kadın olmam lazım
Eşim 😔
Krnkrn lafa bak , bırak aldatan o degilmi kziim sen ne uğraşıyorsun bu adamla daha şerefsiz şişme bebekmis git kendin tatmin ol o zaman
Polyannacilik aldatma dediysem yani sadece bir mekanda oturma ztn dolandırıcı oldukları için para falan istemişler vermessende eşine deriz demişler eşimd evermeyinde bana sadece mekanda cekilen foto attılar tabi bu benim için yine aldatma sayılıyor orda oturması bile hata ztn bugün sabah kalktım yanımda yoktu gittim salonda birşeyler yapıyor hiç sesimi cıkarmadım yatağama geri geldim sordum napıyordun diye boşalkamassam patlıcak gibi oluyorum anlatamıyorum heralde dedi cevap bile vermedim
Krnkrn bı mekanda otirmalari nasıl aldatma değil saçmalama istersen kadın kandirabilse demekki devamı gelecekmiş su kafadan çıkın ya bırak kurtul bundan kendine saygısı yokki adamın sana göstersin
Polyannacilik cnm ztn dedim benim için yine aldatma sayılıyor diye ama bir kızım var yuvamı yıkamam annem babam ayrı babam başka bir kadınla yaşıyor annem dedemle yaşıyor ayrılsam bile gidecek yerim yok ablıycağın bu deveyi gütmek zorundayım
Krnkrn gercekten yaşadıklarınız kolay degil atlatması zor bir durum ama bir psikiyatristten yardim alabilirsiniz bence cunku bu durumu kendi icinizde çözümlemeye çalıştıkça kendinizi kuyunun dibine cekeceksiniz en azindan disaridan bir göz bir uzman yardımı iyi olacaktır bu arada da esiniz cidden yüzsüz bir adammis bu islere kendi girmis hatasının farkinda bile olmadan tum sorumlulugu sizin uzerinize yıkmaya çalışıyor pess yani
Birprensanasi pskolojik destekte aldım ama bir faydası olmadı yine aynı düzen adam yine bana diyor sen yönlendirdin beni dışarı diyor sürekli bni aldatıyorsun dedin eve geldiğimde boğdun beni sürekli bndn kaçtın diyor
Krnkrn esiniz bence kendini arındıracak bir yol olarak kullanıyor sizi öyle sey mi olur allah aşkına demekki yanılmamışşıniz baksanıza dogru cıkmıs
Krnkrn ya adam seni aldatmış bide sen affetmişsin hatta birde cinsel birliktelik yaşıyorsun..! Cidden yazık nedir bu aldatan erkeği affetme sevdası anlamadım gitti. Rabbime büyük konuşmuyorum çok kötü bir durum Allah düşmanımın başına vermesin ama bu kadar da olmaz cidden… Seni aldatırken seni ve kızını düşünmeyen adamla aynı yatağa girip birde hakaret işitiyorsun 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Krnkrn bu deveyi güdeceğim demişsin yani eşinden ayrılmak gibi bir niyetin yok. O zaman evliliğini kurtarmaya odaklan. Erotik filmler izleyebilirsin, istekli olabilirsin o durumda. Kendine fantazi gecelikler al, aynanın karşısında kendini izle. Ne kdar güzel olduğuna bak. İnan bu dediğimi yaparsan daha ateşli bir kadın olacaksın🤭🤭
Krnkrn sen kadın değil kocan adam olsun konu kapanır.
Agzina sic adamin erkekler degismez birak pesinden kossun