Bzkzehra bence her erkek karsısındakiii kadının kibar olmasını ister :) kibar bi kadınla kavga bile edemeZsın mesela .. benım bir arkdasım var esı bırsey dıyo dıyelım tamam hayatım tamam asko der Güler hemen.. bir kere kvga ettıklerını bilmem 6 senelık evliler :)
🤷♀️ Siz olsaydınız
bitterdelisi24 oda iyi değil kız ağız tadıyla bi kavga edilmio dozunda olacak
Eskobar :) aksiyon severiz :) aslında kavga kavga sonra saygısızlık falan baslıyo işte .. hayatım boyunca naif kibar ınsanlara ozenmısımdır:)
bitterdelisi24 dozunda kavga iyidir
bitterdelisi24 biz son zamanlarda çok tartışır olduk
Bzkzehra ben sahsen cıvıl cıvıl agır baslı kendini bilen zarif kibar güler yüzlü hanım hanımcık insanları seviyorum. ve böyle olanların sevilmediğini gormedim. birde asla herseye surat asan olumsuz insanları sevmiyorum. bence degil erkek kimse sevmez. herkesin böyle tanıdıgı biri vardır benimde var .onlara gittigimizde tahammül edemiyorum aynı evin içindekiler esi nasıl tahammül ediyor diyorum ki onlar da zaten hep isyan ediyor. genelde erkeklerin dilinde surat asmaları vardır kadınların ki haklılar bence .tabi böyle erkekler de var hic tahammülüm yok kimsenin suratını cekemem .herseye anlam yüklemeler fln insanı yoruyor tüm enerjisini çekiyolar .şen şakrak olucaksın once kendin için .eger kızıyosan da cocuk gibi surat düsürmiceksin hakkının arkasında olucaksın böyle bos seylere herseye surat yapmicaksın .onun dışında güclü olucaksın güclü insanı herkes sever.kendi değerini biliceksin eglenmeyi aynı zamanda ciddi olmayı biliceksin.suratınla bezdirmektense hayat vericeksin ki karsındaki insanlar hep senle vakit gecirmek istesin sürekli korkarak hareket etmesin muhabbetiniz olsun bunun için vakit kollasın eve gidicem diye enerjisi düsmesin .özgüvenin olucak ve kocamcı olmicaksın sürekli akıl fikir koca olmicak .sanki makineymişiz gibi davranmicaksın .kendi değerini biliceksin once .ve bunları baskası seni sevsin diye yaparsan olmaz kendin için yaparsan herkes sever mutlu olur
Rouge ha birde ek olarak ailesiyle arada bırakıp sıkıstırıp mutsuz edilmemeli bir sorunun olur kendin görüşmezsin .ama kavga haline getirip hep onlardan bahsetmiceksin sonucta ailesi bunu da unutma. yoksa kimse ailesini atamıyor eger onları bu konuda kısıtlarsak secim yaptırırsak sonunda ailesini seçerler .cünkü insanın ailesi ne olursa olsun et tırnaktan ayrılmaz. böyleleri hep bosanırlar genelde
Bzkzehra Anlayışlı olmasını. Ağır başlı olmasını yine. Eşim benim olaylara soğukkanlı sakin yaklaşmamı çok beğendiğini söyler hep. Yine abartmamayı.
Bzkzehra sevgılın mi yoksa evlımısın
Bzkzehra Bence ilk soru kendimi nasıl sevdirebilirimi sana düşündüren kim? 😊 Bence böyle düşünmemelisin. Sen nasılsan karşındaki seni öyle sevsin çünkü sen karşındakine karşı kendini ne kadar şekillendirirsen şekillendir gerçek karakterin kişiliğin elbet bir gün ortaya çıkıcak. Sonra da ne oluyo sen eskiden böyle değildin çok değiştin oluyo. Ben ilişkilerde saydamlıktan yanayım. Eşimin yanında sevgililik zamanımızdan beri çok rahattım çocuk gibiydim evlendik hala da öyleyim ama onunla baş başaykenki halimizle dışarıdaki halim bambaşkadır. Dışarıda daha ağır başlıyım çocuksuluktan bayağı bir uzak 😂 O da benim yanımda öyledir. Tek başımızayken çatlak patlak bile oynar evde gülme krizlerine gireriz ama dışarıya karşı ikimiz de ağırız. Ona zamanında sormuştum benim en çok hangi huyum seni etkiledi diye o da bana karşı bambaşka özel bir yönünü sunman demişti( ki ben de aynı keza öyle düşünüyorum) dışarıya karşı aslan kesilir ama baş başayken 5 yaşında çocuk 😂
Çok uzattım kısaca özetlemem gerekirse bence tamamen kendin ol tüm yapaylıktan uzak. Sırf karşındaki şöyle kızlardan hoşlanıyo diye ona dönüşme. Kendi karakterinden davranışlarından vazgeçme 🌸 Her zaman doğallık kazanıır ❤️
bitterdelisi24 sevgilim
sureleddin ben sevgilimin yanında doğalım dışarda da doğalım sadece son zaman larda çok tartışıyoruz eskiden daha sıklıkla yazar uzun uzun mesaj atardı şimdi işlerim le ilgileniyorum diyor daha önce de işe gidiyordun diyorum daha önceden ilgini eksik etmezdin diyorum şimdi daha yoğunuz diyor bilmiyorum üzülüyorum acaba çok mu yüz verdim şımardımı diyorum ne biliyim insanın aklına bin tane şey geliyor şimdi de aramama ya sıkmamaya çalışıyorum kendimi özletmeye çalışıyorum dengeyi kurmaya çalışıyorum
Bzkzehra ölç tart anlaşamadığını düşünüyorsan direk ayrıl kafana bile takma
Bzkzehra her zaman müsait olmayabilir ama bence sen de her zaman müsaitmişsin de onu bekliyomuşsun izlenimi verme. Her an her saniye yazmak zorunda değil sonuçta sen de kendi hayatına odaklan 🌸
sureleddin çok haklısın canım
- Düzenlendi
Bzkzehra saygılı,kibar naif bence. karşı tarafa konduracağın lafı alçak tonla söyleyince karşıdaki hemen susturuluyor sadece erkek için değil 🥲 birde olgunluk nerede ne tepki verebileceğini bilen kadın, ayrıyeten pireyi deve etmeyen.. ay birsürü var ya genel olarak erkekler değilde çoğu insan karşısındakinin nasıl olmasını istiyorsa kendide öyle davranmalı bence.
Bzkzehra nasıl daha çok sevdirebilirim
zaten arkadaşlar bir çok tüyo vermiş ama benden de küçük bir tavsiye, hiç kimseye kendini zorla sevdirmeye çalışma.