Bzkzehra Bence ilk soru kendimi nasıl sevdirebilirimi sana düşündüren kim? 😊 Bence böyle düşünmemelisin. Sen nasılsan karşındaki seni öyle sevsin çünkü sen karşındakine karşı kendini ne kadar şekillendirirsen şekillendir gerçek karakterin kişiliğin elbet bir gün ortaya çıkıcak. Sonra da ne oluyo sen eskiden böyle değildin çok değiştin oluyo. Ben ilişkilerde saydamlıktan yanayım. Eşimin yanında sevgililik zamanımızdan beri çok rahattım çocuk gibiydim evlendik hala da öyleyim ama onunla baş başaykenki halimizle dışarıdaki halim bambaşkadır. Dışarıda daha ağır başlıyım çocuksuluktan bayağı bir uzak 😂 O da benim yanımda öyledir. Tek başımızayken çatlak patlak bile oynar evde gülme krizlerine gireriz ama dışarıya karşı ikimiz de ağırız. Ona zamanında sormuştum benim en çok hangi huyum seni etkiledi diye o da bana karşı bambaşka özel bir yönünü sunman demişti( ki ben de aynı keza öyle düşünüyorum) dışarıya karşı aslan kesilir ama baş başayken 5 yaşında çocuk 😂
Çok uzattım kısaca özetlemem gerekirse bence tamamen kendin ol tüm yapaylıktan uzak. Sırf karşındaki şöyle kızlardan hoşlanıyo diye ona dönüşme. Kendi karakterinden davranışlarından vazgeçme 🌸 Her zaman doğallık kazanıır ❤️