Yasak_elma minik ellerinden öptüm ikisinide 😍🤍🤍Allah sağlık şifa uzun ömürler versin pıtırcıklara🌸
Esmer bebek
Yasak_elma allahım böyle boş muhabbet yapanlar da ne bileyim ya ..cahillik den başka bişey degil hiç umursama bile böyle insanların dediklerini bi Ten rengine kulp bulmadıkları kalmıştı
Yasak_elma ayyy okuyunca hem üzüldüm hemde güldüm yavrum Bi laf vardır arap a yavrusu tatlı gelirmiş diye onlar ne derse desin ne yaparsa yapsın senin evladın senin için hep dünya güzelidir. İnsanoğlunu memnun edemezsin ki siyah olursa beyaz isterler beyaz olursa siyah demem o ki Sen onları asla takma herkes bir kusuru olsa da söylesek diye düşünüyor artık hep bence esmerler daha güzel bende esmerim eşim kumral ama iki evladım da süt beyaz yani bende şaşırıyorum nasıl oldular ama Rabbim böyle yaratmış hem sağlıklı sıhhatli olduktan sonra gerisi fasa fiso eşin de çok doğru söylemiş millet tomarla para döküyor 🤗🤗🤗😍😍❤️❤️❤️❤️
Yasak_elma bu ne saçma bi düşünce iki tane siyahi melez annesiyim dünyanın en güzel ten renkleri benim için çikolata gibi tatlı ballarım var çok şükür 🙌 güzellik bunlar göreceli kavramlar herkes beğenmek zorunda değilki bana kalsa bende süt gibi bembeyaz insanları çekici bulmam ama saygı duyar laf söylemem
Akrep Çok sağol teyzesi onlarda senin ellerinden öper😘💐
Lagosiyawo ay negüzel melez bebeklere siyahi bebeklere bayılırim😍aşırı tatlı asırı güzel oluyorlar oyuncak bebek gibi😊çok sanslısın gerçeten böyle bebeklerin olduğu için.Allah uzun ömürler versin yavrularına canım🌸
Yasak_elma aminn canım cümlemizinkine 🙏 bende dışarda tuhaf tepkiler alıyorum ama onlarda sıradan bebekler öyle görüncee aaa falan diyenlerede ayrı bi uyuz oluyorum sanki ufo gördüler 😬
Lagosiyawo Zaten o ufo görmüş gibi bakanlara öyle uyuz oluyorumki inan agızlarına gülleyle vurasım geliyor🙈
Popy_ Kızımın fotografını ben hiçbir yerde paylaşmıyorum kuzum.Sosyal medya bile kullanmıyorum.Mağlum zaman kötü.Sen kötü niyetli değilsin ama başka kötü niyetli olan insanlar var bilemm anlatabildimmi canım.Üzgünüm🤷♀️
Esmerkiz39 Ee tabiki atalarımız boşuna dememiş sarışının adı esmerin tadı var diye😉
Yasak_elma anladım canım benim hiç sorun değil bu açıdan sıkıntı olabileceğini unutmuşum 🤦🏻♀️ asıl sen kusura bakma 💐 Allah bağışlasın sana yavrularını 🤍
Popy_ amin canım cümlemizinkiyle🙏❤
Deleted19 Ay aynen öyle ya🤦♀️🙄
Yasak_elma maalesef bizim toplumumuzda çok boşverin bizdede ikimiz esmeriz oğlum beyaz teni mahvoluyor birisi öpse kızımda ondan biraz koyu boşver sağlıklı olsunlar
Yasak_elma kocam sarışın renkli gözlü ben beyaz tenli Ela gözlüyüm. İnanır mısın sürekli bebeğimin gözleri hakkında konuşuyorlar . Yok kahve olur yok Ela olur keşke yeşil olsa vs. Ne olursa olsun sağlıklı olsun dedim. Saçlı doğdu ve saçları siyah . Ordan da cok hayal kırıklığı yaşamışlar. Sanki sipariş üzerine geliyor bebekler. Boşver .. Güzel bi gelecekleri olsun sağlıklı olsunlar ve hayırlı evlat olsunlar. Esmermiş beyazmış sarışınmış hiç önemli değil. Ama sinir bozucu kabul ediyorum. Canım kızım iyi ki de sarışın olmamış😂
Cicekliperde Allah bağışlasın bebeğini canım😇Bazen bazı insanlar patavatsız olabiliyorlar.Hepside biz kadara anlayışlı olmuyor malesef.Yani okadarki anlayışsız oluyorlarki allahın işine bile karışıyorlar🤷♀️Bebeğinin göz rengi ne oldu peki😇
Yasak_elma daha iki buçuk aylık yeşil gibi 😂 ama döner daha o çok erken. İkinci erkek olsun diye bile tutturdular şimdiden . Günaha sokuyorlar insanı
Yasak_elma teşekkür ederim canım. Rabbim hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın inşallah
Cicekliperde ay bide cinsiyetedemi el attılar bunlar 🤦♀️🤦♀️Öyle diyenlere deseydin erkek bebek nasıl yapıliyor siz biliyor gibisiniz diye😉
Yasak_elma kaynanam biliyor heralde saçma sapan şeyler söylüyor da önce ben orgazm olursam kız olurmuş falan filan. Ben de o zaman bunun erkek olması lazımdı dedim😂