Yasak_elma ayyy ne kadar saçma insanlar var ya takma canım evlat evlattır sağlıklı olsun da beyaz kara farketmez bence hem ne demişler beyazın adı esmerin tadı var😃🤭😍😍
Esmer bebek
Yasak_elma benim kızım sarışın oğlum ise koyu esmer ben ve eşim kumralız çocukları ilk gören aaa nasıl oğlan kime benziyor kardeş mi diyorlar dı oğlum aslında erkek kardeşim çok benziyor biri birsey deyince o benim karabuğdayım diyorum 🤣
Yasak_elma ah ahhh gerçekten bu durumla karşılaşan büsürü insan gördüm oakdar uyuz oluyorum ki cocuklara bile gğzellik algısı yaratıyorlar onlar daha cocuk sizene karaymıs beyazmış ben esmer ten cpk severim bayılırım daha tatlı gelir bana her zaman ama beyaz tenli cocuk görğncee ah vah yapmıyorum onlar gibi anlamıyorum gerçekten aileleri böyle psikolojik bi baskı içerisine sokuyorlar size ne ya cocuk beyaz mı siyah mı çıldırcam
Colahusu Hemde nasıl piskolojik olarak etkiliyorlar bi bilsen.bir telini yaratmaya calişsinlar bakalim yaratabilceklermi.Önce allahin sonra annesinin gücüne gider diyen yok
Yasak_elma böyleleri insan degil kendileri cok güzel sanki .ben sarısın beyaz tenli erkek sevmezdim gittim bembeyaz birini sevdim .ben esmer severim onlar halt etmiş .burdakiler kendini parcalıyor esmer olmak için .kaldı ki o zevk meselesi ama cocuk secmek ve bir cocugun gorusune yorum yapmak insanlık degil .onları hayatından uzaklastır .ve kalplerine gore yasasınlar yazık birde kesin cocuk sahipleri bunlar. kendi çocuklarını seciyolar mı acaba
Yasak_elma canımmm sen sakın üzülme öyle diyenlerin ağzını kapatamazsın bunun için asla moralini bozma benim evladımı kucağıma almama daha cok var ama görüyorum böyle yapan insanları bana yapılmadıgı halde beni sinir ediyor ama yine de sakin kal onların lafları gelip bir gün bulur onları
Yasak_elma oha ya 🤦🏻♀️ ağzının ortasına çarpacaksın bi tane bende baya bi merak uyandı kuzum ya çok merak ettim kızını🥰🤭 benim görümcemin kızı da esmer ama çok tatlı siyaha yakın göz rengi karakız diye severiz bizde hiç öyle erkek esmer kız beyaz olsa diye bişey denmez ya Allah vergisi sonuçta neyini sorguluyorlar hiç çekinme kim ne diyorsa ver cevabını karşıdaki ne dediğini bilsin yada bilmesin kimse kimsenin evladına bu şekilde davranmada hak sahibi değil sende asla sıkma canını 😘 ama kızının fotoğrafını paylaşşan Cook sevinirim 🤍
Yasak_elma Benim oğlan da kızımda bembeyazlar. Ama beyaz olmak kötü bence 😂 denize götürmeye korkuyorum yanarlar diye
Yasak_elma Nerde bir gerizekalı boşbogaz varsa hepsi bizim toplumda birikmiş. Evlatların sağlıklıysa şükret otur güzelim milletin egosunu tatmin edeceğim diye kendini üzme acınası zihniyetler içerisinde yaşıyoruz Allahim sana bağışlasın yavrularını 🕊🫶
Yasak_elma Ben esmerim yani tenim açık olsa da rengi esmer denilebilecek kıvamdaydım. Hayatimin her döneminde ten rengime özenildi bie gün hakaret duymadim. Bence kizin da büyüyünce duymayacak 😁 2 kızım var 5 yasindaki kizim esmer. Kim görse esmer güzeli maşallah der. 8 aylik kizim süt gibi beyaz gören bayılır. Bence sen etrafini sil at hayatindan. Pis niyetliler. Ha bu arada eşim tenime de bayılır 6 yıldır her gün afedersin her gün söyler 😬😂 Ki hic de sevmez beyaz teni. Bunu açıkca söyler. Yani her erkegin zevkide farklıdır 😁
Yasak_elma minik ellerinden öptüm ikisinide 😍🤍🤍Allah sağlık şifa uzun ömürler versin pıtırcıklara🌸
Yasak_elma allahım böyle boş muhabbet yapanlar da ne bileyim ya ..cahillik den başka bişey degil hiç umursama bile böyle insanların dediklerini bi Ten rengine kulp bulmadıkları kalmıştı
Yasak_elma ayyy okuyunca hem üzüldüm hemde güldüm yavrum Bi laf vardır arap a yavrusu tatlı gelirmiş diye onlar ne derse desin ne yaparsa yapsın senin evladın senin için hep dünya güzelidir. İnsanoğlunu memnun edemezsin ki siyah olursa beyaz isterler beyaz olursa siyah demem o ki Sen onları asla takma herkes bir kusuru olsa da söylesek diye düşünüyor artık hep bence esmerler daha güzel bende esmerim eşim kumral ama iki evladım da süt beyaz yani bende şaşırıyorum nasıl oldular ama Rabbim böyle yaratmış hem sağlıklı sıhhatli olduktan sonra gerisi fasa fiso eşin de çok doğru söylemiş millet tomarla para döküyor 🤗🤗🤗😍😍❤️❤️❤️❤️
Yasak_elma bu ne saçma bi düşünce iki tane siyahi melez annesiyim dünyanın en güzel ten renkleri benim için çikolata gibi tatlı ballarım var çok şükür 🙌 güzellik bunlar göreceli kavramlar herkes beğenmek zorunda değilki bana kalsa bende süt gibi bembeyaz insanları çekici bulmam ama saygı duyar laf söylemem
Akrep Çok sağol teyzesi onlarda senin ellerinden öper😘💐
Lagosiyawo ay negüzel melez bebeklere siyahi bebeklere bayılırim😍aşırı tatlı asırı güzel oluyorlar oyuncak bebek gibi😊çok sanslısın gerçeten böyle bebeklerin olduğu için.Allah uzun ömürler versin yavrularına canım🌸
Yasak_elma aminn canım cümlemizinkine 🙏 bende dışarda tuhaf tepkiler alıyorum ama onlarda sıradan bebekler öyle görüncee aaa falan diyenlerede ayrı bi uyuz oluyorum sanki ufo gördüler 😬
Lagosiyawo Zaten o ufo görmüş gibi bakanlara öyle uyuz oluyorumki inan agızlarına gülleyle vurasım geliyor🙈
Popy_ Kızımın fotografını ben hiçbir yerde paylaşmıyorum kuzum.Sosyal medya bile kullanmıyorum.Mağlum zaman kötü.Sen kötü niyetli değilsin ama başka kötü niyetli olan insanlar var bilemm anlatabildimmi canım.Üzgünüm🤷♀️
Esmerkiz39 Ee tabiki atalarımız boşuna dememiş sarışının adı esmerin tadı var diye😉