Cicekliperde alah allah öyle biseymi varmış ne sacma🙄
Esmer bebek
Yasak_elma valla ben de ilk kez duydum 😂 bunu bana birkaç kez söylediği için sonunda patladım.
Cicekliperde Denemiş onaylamışmı kendisi
Yasak_elma bi yerde duymuş😬
Yasak_elma bende beyaz t3nliyim eşimde esmer ama baya esmer kızım bana çekmiş beyaz tenli esmer de olabilirdi Allah nasıl isterse öyle yaratır bizim milletede cahillik diz boyu sanki beyaz yada esmer olsa ne değişir bahtı güzel olsun da yeter
Cicekliperde Tövbe yarabbi.Öyle her duyduğuna inanmasın.Çok saçma bikere cinsiyeti erkek belirliyor.Erkeğin spermindeki kromozomlardan oluşuyor cinsiyet.Organzmden falan kaynaklı değil.
Genc_lolita Allaha şirk koşmaktan başka bişey değil
Yasak_elma inanır mısın artık anlatmıyorum. Çünkü bir şey değişmiyor ben de yorulduğumla kalıyorum
Cicekliperde doğru cahille laf kavgası yapma demiş atalarımız.Kendin söyler kendin işitirsin
Yasak_elma birçok şeyde öyle oldu ben de saldım. Ama bebek olduktan sonra oldu. Onlara sorsan ben sinirliyim bana sorsan her şeye karışıyorlar 😂
Cicekliperde tövebede kız erkek tarafııı😯 😯mümkün değil onlar hicbişeye karışmaz sen sinirlisindir🙄😂
Yasak_elma bebekten sonra ben çok değiştim😂😂
Cicekliperde Neden acabaaa🙄🙄
Cicekliperde bence bebekten sonra değil evlendikten sonra degismissindir😂
Yasak_elma ahaha bir dahakine böyle diyeceğim 😂
Cicekliperde aynen çünkü suçu bebelere atmayalım tek ilk önce koca ailesi sonra kocanın ta kendisi sonra bebe😂
Yasak_elma yani değişmemek sinirli olmamak elde mi😂
Cicekliperde sonuç hunili biz🤪🤯
Yasak_elma haha aynen 😂
Yasak_elma ne güzel işte buna niye kafayı takıyorsun ki esmerlik kötü birşey mi yani😂