Yasak_elma anladım canım benim hiç sorun değil bu açıdan sıkıntı olabileceğini unutmuşum 🤦🏻♀️ asıl sen kusura bakma 💐 Allah bağışlasın sana yavrularını 🤍
Esmer bebek
Popy_ amin canım cümlemizinkiyle🙏❤
Deleted19 Ay aynen öyle ya🤦♀️🙄
Yasak_elma maalesef bizim toplumumuzda çok boşverin bizdede ikimiz esmeriz oğlum beyaz teni mahvoluyor birisi öpse kızımda ondan biraz koyu boşver sağlıklı olsunlar
Yasak_elma kocam sarışın renkli gözlü ben beyaz tenli Ela gözlüyüm. İnanır mısın sürekli bebeğimin gözleri hakkında konuşuyorlar . Yok kahve olur yok Ela olur keşke yeşil olsa vs. Ne olursa olsun sağlıklı olsun dedim. Saçlı doğdu ve saçları siyah . Ordan da cok hayal kırıklığı yaşamışlar. Sanki sipariş üzerine geliyor bebekler. Boşver .. Güzel bi gelecekleri olsun sağlıklı olsunlar ve hayırlı evlat olsunlar. Esmermiş beyazmış sarışınmış hiç önemli değil. Ama sinir bozucu kabul ediyorum. Canım kızım iyi ki de sarışın olmamış😂
Cicekliperde Allah bağışlasın bebeğini canım😇Bazen bazı insanlar patavatsız olabiliyorlar.Hepside biz kadara anlayışlı olmuyor malesef.Yani okadarki anlayışsız oluyorlarki allahın işine bile karışıyorlar🤷♀️Bebeğinin göz rengi ne oldu peki😇
Yasak_elma daha iki buçuk aylık yeşil gibi 😂 ama döner daha o çok erken. İkinci erkek olsun diye bile tutturdular şimdiden . Günaha sokuyorlar insanı
Yasak_elma teşekkür ederim canım. Rabbim hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın inşallah
Cicekliperde ay bide cinsiyetedemi el attılar bunlar 🤦♀️🤦♀️Öyle diyenlere deseydin erkek bebek nasıl yapıliyor siz biliyor gibisiniz diye😉
Yasak_elma kaynanam biliyor heralde saçma sapan şeyler söylüyor da önce ben orgazm olursam kız olurmuş falan filan. Ben de o zaman bunun erkek olması lazımdı dedim😂
Cicekliperde alah allah öyle biseymi varmış ne sacma🙄
Yasak_elma valla ben de ilk kez duydum 😂 bunu bana birkaç kez söylediği için sonunda patladım.
Cicekliperde Denemiş onaylamışmı kendisi
Yasak_elma bi yerde duymuş😬
Yasak_elma bende beyaz t3nliyim eşimde esmer ama baya esmer kızım bana çekmiş beyaz tenli esmer de olabilirdi Allah nasıl isterse öyle yaratır bizim milletede cahillik diz boyu sanki beyaz yada esmer olsa ne değişir bahtı güzel olsun da yeter
Cicekliperde Tövbe yarabbi.Öyle her duyduğuna inanmasın.Çok saçma bikere cinsiyeti erkek belirliyor.Erkeğin spermindeki kromozomlardan oluşuyor cinsiyet.Organzmden falan kaynaklı değil.
Genc_lolita Allaha şirk koşmaktan başka bişey değil
Yasak_elma inanır mısın artık anlatmıyorum. Çünkü bir şey değişmiyor ben de yorulduğumla kalıyorum
Cicekliperde doğru cahille laf kavgası yapma demiş atalarımız.Kendin söyler kendin işitirsin
Yasak_elma birçok şeyde öyle oldu ben de saldım. Ama bebek olduktan sonra oldu. Onlara sorsan ben sinirliyim bana sorsan her şeye karışıyorlar 😂