Adsizbayan ya sen de mi et sevmiyosun bende hic sevmem 😂en cok sen hakediyosun sen ne kadar iyi cevren de o kadar iyi ,beslenme de cok onemli bu konuda. birde sey duymuştum cocugum yediginde bende doymus oluyorum diye 😂on planda onlar var ya ondan heralde

Bugünki menüm; ezogelin çorbası, tavada soslu tavuk, pilav, beşamel soslu patates ve salata 😍

Kuzulkurt ne yemek yapsam diye kara kara düşünürken buraya girdim ve yorumunu gördüm demeden geçemeyeceğim bizde içli köfte ara sıcaktır🙈🙈 bir misafire ana yemek olarak sunarsan ayıplanırsın basit kaçar yani 😅 mesela annemin bir menüsünü örnek vereyim çorba tava pilav içli köfte sarma dolma salatalar. Unuttuğum bir kaç birşey de olabilir, annemin yemeklerini özledim🥲

Ariel bende çok özledim anneciğimin yemeklerini 🥲
      Bizde de içli köfte ağır bir yemektir, asıl misafire yapılır ☺️
      Hatta sarmayı da yıllarca ana yemek olarak bildim, büyüyünce herkes ara yemek olarak kullanıyormuş şaşırdım. Tabi biz yine ana yemek olarak yapıyoruz 😂

TombulHatun bizimkiler etli, tavuklu yapardı yanına da çorba, cacık tarzı bir şey o şekilde yerdik 😂
        Şimdi sarma yaptığımda yanında dolma da yapıyorum ki ana yemek kıvamına gelsin 😂🙈

Kuzulkurt ben kendimize ana yemek olarak yaparım yanına çorbayla ama üzülüyorm saatlerce uğraş 15 dk bitti 😂

TombulHatun evet bende birde eşim sevmiyor ben çok seviyorum o yüzden yanına birde dolma yaparım tamamdır 😂

Kuzulkurt Eşime yediremediğim sebzelere uyguladığım taktik 😂 Herkes yapıyordur eminim. Ne olay olmuş 🤭

Kuzulkurt sarmayı her zaman çerezlik gibi görmüşümdür çok çok severim 😋 Bazen altına et döşüyorum üstüne sarma dolma birde sos ana yemek olarak yediğimizde oluyor böyle☺️

Ariel annemlerde o şekilde yapıp ana yemek olarak sunuyorlardı. Kültür farklı olunca ana ve ara yemekler farklı oluyor 🥲

Kuzulkurt etli olarak eşim çok seviyor sırf onun için öyle yapıyorum yoksa bol zeytinyağlı severim ben😍 mardinlisiniz değil mi daha önce konuşmuştuk. Belki Mardin’e geliriz bizde😄