Kızlar eşim tiktok kullanıyordu sildirdim sildi çünkü bilirsiniz açık saçık karılar resmen gösteri yapıyo. şehir dışında çalışıyor 1 ayda izne gelir bizim faccebok var ortak ayarlara girdim bişe farketim uygularam ve İnternet siteleri yazıyor orda tiktok 2018 tarihi galiba aktif yazıyor acaba gidince yükledi mi bide nasıl anlaşılır Facebook ile giriş yaptığı kızlar bide eşim başka fake Facebook açtığını nasıl anlarım ayarlardan rehberini bağla dersem çıkar mı

jsjejej yüklemiştir bi daha zor bişi değil .sen ona şu uygulamayı sil deyip oda silince sadece kendi kişisel egonu tatmin etmiş oluyorsun adam gidince yine yükler kendini kandırma

jsjejej bılmıyorum nasıl anlasılırda bnmkıde aynı seyı yaptı tıktoku sıldım gunduz işe gdyo mısal. Isteykn yukleyıp eve gelırkn sılıyomus yukledıgı yerdende kaldırıyormus şans eserı bı arkdası arkasından satasrkn vıdeo cekmıs onu telefonu elındeymıs orda gördüm tekrar yukseyıp sıldıgını ve hesap acmadan izliyo benımkı o yuzden anlayamazsın

niye bu kadar kasıyorsunuz anlamıyorum tiktok bende de var eşimde de var nedir yani ikimizinde karşısına özellikle çıplak çıplak karılar çıkmıyor nelere bakarsanız benzerler çıkıyor kocalarınıza güvenmiyorsunuz uygulama sildiriyorsunuz ordakilerin aynısı instagramda da var sokakta da var facebookta da var özellikle bakmak isteyene her uygulamada var. Yolda yürürkende gözlerini mi kapatıyorsunuz dışarda aynılarının canlı halleri var

jsjejej bellı bı zaman sonra şöyle düşünüyorsun , benı kaybetmek ısteyen her türlü yapar. O yüzden hıç kasıp üstüne düşme derım .

Eskobar şöylede bi gerçek var evet içinde olan her türlü yapıyor amenna ama tiktokta illa cıplak dans eden kadın görünce esegın aklına karpuz düşüyor ve kasten bakmak isteyebilir bi anlık nefse uyabilir ama kullanmıyor atıyorum aklında da böle bişey yok normal olarak sıkıntı da çıkmıyor bence
      Mesela benım eşim hiç kullanmadı su saatten sonra kullancam dese hayırdır derim içinde öle bişey yok biliyorum ama göz bu nefis bu biz bile bakıyoruz izliyoruz dikkatımızı cekiyor onun bakmicagının garantisi olamaz o yüzden ne o bana ne ben ona müsaade etmeyiz watsap instgram yeterli fazlası zarar kendi adıma konuşuyorum

Nebilimne yolda götü başı açık gördüğündede düşer karpuz kabuğu önemli olan hayat yoldaşının eşşek olmaması

jsjejej ne izlediği önemli böyle yaptıkça paranoyak olursun tiktokta ilgilenmiyorum seçeneği var karı kız yada uygunsuz şeyler geldikçe onu seçince zaten gelmiyo

jsjejej Onu yükleyip izleyecek olan mutlaka izler aşkom. Senin yanında siler , işe gider tekrar yükler mesela izler izler eve gelirken yine siler oldu bitti 🙄 şu tiktoka çok acayip sinir oluyorum cevremde bir sürü insanın yuvası dağıldı 🤦🏻‍♀️ yapacak olan her siteden her şekilde yapar evet ama tiktok da çok vasat bir yer bu da bir gerçek