@HurremSultan @ZRaporu @Rouge @Akrep @Arasemir11 @Ask_hosmus @Nazen @Eskobar @Yasak_elma @Orange-woman @SWiNDLER @Goat @Hemsireanneg @LiTeraRy @1dost @Miskin2 ❤️
@1bbby
@1939 @Limonlukek00 @Cicikiz @Capkinkedi @Buulut @@birburakannesi hey siz :) okumuyormusunuz :) aşk olsun beni yarı yolda mı bıraktınız 😭😭😭😭😭 bende yarıda bırakıcam ozaman 😭😭😭

bitterdelisi24 yok kız olurmu bittoşum yeni aktif olabildim😊Yoğunum buara çok giremiyorum forma🙌Olay çok heyecanlı ilerliyor canısı aynen devam ben yorum yazamasamda emin ol ben hertürlü okurum senin hikayeni ayıp ediyorsun çünkü meraktan kuduruyorum seçilcimin başına ne geleceğini çok merak ediyorum sonu nereye varacak bakalım böyle böyle🤷‍♀️

bitterdelisi24 aşk olsun paylaştığında bi saat olmuştu okudum ama kızdan yazmadım telefonu aldı elinden 😂bu kısımda çok güzeldi canım sürüklüyor resmen hemencecik okudum bakalım Bora nerden çıkacak kadında ilginçleşmeye başladı Tarık’la yiyişiyor ama Bora ya da sanki boş değil 😂😂

bitterdelisi24 yanımdaki kalbi görmedim sanma ❤️‍🔥❤️‍🔥 Geç de olsa görüyorum hayatım malum oruç, vs😂 Ama çok heyecanlı olmuş ciddiyim , beni bile meraklandırdi düşün 🤤

bitterdelisi24 bu tarık manyağı bora’ya ne yaptı acaba diye düşürken tarık bir anda dudağıma öpücük kondurdu. Hep böyleydi bu adam işte. Ben ciddi bir şeyler düşünürken o beni fantezilerine kurban etmeye devam ediyordu. 😂

bitterdelisi24 okumammi kiz atmışsın yarım saat sonra okudum bebeleri uyutuyodum biri ayağımda biride salincaktaydi yorum yapamadım kuşum devam et sen🤩 heycanli gidiyor

bitterdelisi24 sen bu hikayeyi kolay kolay bitiremezsin zaten artık aldın başına belayı 😄Her hikayede farklı bi olay var Tarık’ı Bora’yı Sema derken hepsinin farklı bi durumu var nasıl bitcek merakla bekliyorum 🥰