bitterdelisi24 Yok kız yarıda bırakma sakın. Gece okuycam diyorum oturduğum yerde uyuyorum bu aralar. 😅 İlk fırsatta okuyup yorumlıycam🥰.
Hikaye (kısım 8 🎈🥰
bitterdelisi24 öyle olurmu hiç okuycam kuzu akşam yatmam gerekti okuyamadım
bitterdelisi24 işte bu süperdi
fistikli_gaymakli_baklava seni her gördüğümde canım fıstıklı gaymaklı baklavamı çekecek😂😂
bitterdelisi24 tarik boraya birşey yapmış olsa mesaj atamazdı bora kafam karıştı çok heyecanlandı olay. Ama bora semaya yazık ediyorsun karaktersizlik yapma 😊 bak gavat demedim 😂😂
bitterdelisi24 beni unuttun beni beni 😭😭😭
bitterdelisi24 Ay hikaye kraliçesi olur mu hiç öyle şey sahurda önümü zor görüyorum ki birşeyler yiyeyim 🤣🤣🤣 peride aklimin ucundan geçmiyor 🤣 hemen simdi bakıyorum bi daha olmaz affet😂😘♥
bitterdelisi24 en heycanlı yerinde kesmişsin kalbimizemi indireceksin 😂😂 tam kalbimin ritmi bozulmuş nefesimi tutmuşken sona geldim 🥺😂 nolur bora intihar etmesin ya tarık ölsün 🤣🤣🤣
bitterdelisi24 hayırr bırakma. asırı yogundum sadece yorumlara karşılık verip cıkıyodum okumaya vaktim yoktu .hele ki dün ..evlilik telası yorum yapıp yada cevap verip cıkıyorum o yüzden yoksa bırakmadım
Rouge Aaa dogru ya mayıs ta dimi yanlıs hatırlamıyorsam :) zaman ne çabuk gecıyo
Buulut 🥰🥰 lütfen ama ihmal etmeyin 😂😂 bana siz ilham verıyorsunuz :)
TombulHatun ya seni unutur muyum senin okucagını bildiğim ıcın :) okumayanlara sitem ettim :)
TombulHatun gene kahkaha attm yorumuna 😂😂😂😂😂😂
bitterdelisi24 tamam o zaman 😊😘
bitterdelisi24 Bak bora çok canımı sıkmaya başladı ama Sema Boraya ağlıyo Bora Seçile ilanı aşk ediyor 😂
bitterdelisi24 temmuz ama yine bisey kalmadı ev mev derken..
bitterdelisi24 bence Bora pasif saldırgan biri o yüzden ters köşe yapacak gibi ortadan kaybolmasının sebebi de kendi planının bir parçası gibi duruyor ama Tarık’da çok temiz durmuyor neyse arka sokakların ömründen diliyorum hikayeye🤣🤣 sonuca bağlama fikrinden vazgeçersin umarım çok iyi gidiyorsun şu anda
bitterdelisi24 net tarık boraya birşey yapmış yada bu bir rüya 😂
bitterdelisi24 devamı gelsin biran önce☺️🤗🤗
bitterdelisi24 Yok kuzum okumammı okudum diğer bölümleride okudum ama temizlik yapıyordum bi yandan yorum yazamadan çıktım 😁 vallahi Tarık tam romantik masum derken yine şüpheleri üstüne çekti bakalım bundan nasıl sıyrılacak merakla bekliyorum 🧐👍