bitterdelisi24 aşk olsun paylaştığında bi saat olmuştu okudum ama kızdan yazmadım telefonu aldı elinden 😂bu kısımda çok güzeldi canım sürüklüyor resmen hemencecik okudum bakalım Bora nerden çıkacak kadında ilginçleşmeye başladı Tarık’la yiyişiyor ama Bora ya da sanki boş değil 😂😂

bitterdelisi24 yanımdaki kalbi görmedim sanma ❤️‍🔥❤️‍🔥 Geç de olsa görüyorum hayatım malum oruç, vs😂 Ama çok heyecanlı olmuş ciddiyim , beni bile meraklandırdi düşün 🤤

bitterdelisi24 bu tarık manyağı bora’ya ne yaptı acaba diye düşürken tarık bir anda dudağıma öpücük kondurdu. Hep böyleydi bu adam işte. Ben ciddi bir şeyler düşünürken o beni fantezilerine kurban etmeye devam ediyordu. 😂

bitterdelisi24 okumammi kiz atmışsın yarım saat sonra okudum bebeleri uyutuyodum biri ayağımda biride salincaktaydi yorum yapamadım kuşum devam et sen🤩 heycanli gidiyor

bitterdelisi24 sen bu hikayeyi kolay kolay bitiremezsin zaten artık aldın başına belayı 😄Her hikayede farklı bi olay var Tarık’ı Bora’yı Sema derken hepsinin farklı bi durumu var nasıl bitcek merakla bekliyorum 🥰

bitterdelisi24 tarik boraya birşey yapmış olsa mesaj atamazdı bora kafam karıştı çok heyecanlandı olay. Ama bora semaya yazık ediyorsun karaktersizlik yapma 😊 bak gavat demedim 😂😂

bitterdelisi24 Ay hikaye kraliçesi olur mu hiç öyle şey sahurda önümü zor görüyorum ki birşeyler yiyeyim 🤣🤣🤣 peride aklimin ucundan geçmiyor 🤣 hemen simdi bakıyorum bi daha olmaz affet😂😘♥

bitterdelisi24 en heycanlı yerinde kesmişsin kalbimizemi indireceksin 😂😂 tam kalbimin ritmi bozulmuş nefesimi tutmuşken sona geldim 🥺😂 nolur bora intihar etmesin ya tarık ölsün 🤣🤣🤣

bitterdelisi24 hayırr bırakma. asırı yogundum sadece yorumlara karşılık verip cıkıyodum okumaya vaktim yoktu .hele ki dün ..evlilik telası yorum yapıp yada cevap verip cıkıyorum o yüzden yoksa bırakmadım

Rouge Aaa dogru ya mayıs ta dimi yanlıs hatırlamıyorsam :) zaman ne çabuk gecıyo