Rouge bitterdelisi24 mayıs temmuz arası demiştim o yüzden olabilir.bize en uygun zaman o zaman. birde dısarda yapmicaz sıcaklık memnuniyet herseyi düsündük ona gore ayarlamalar yapmaya çalısıyoruz🙏 zaten foto cekimi vs baska yerde olucak
Rouge bitterdelisi24 tabiki öyle ama daha once tanındığı için basına bela almıs biri olarak tekrar risk goze alırmıyım bilmiyorum 😂
bitterdelisi24 1dost Kadir ezildi ya :)) her eve lazım… onun yaptığı temızlıgı en iyiyim diyen kadın yapamaz .. bence zaten temızlık erkek işi güç kuvvet ıstıyor
1dost bitterdelisi24 Ayyy keşke oda erkeklerin işi olsaymış ama bizim türk kadınları öyle yetişiyorki erkek ben yaparım dese de beğenmeyiz biz yine yaparız 😂
1dost Rouge Sana bela olanın topuğuna sıkarız gardaşımm hayırdııır 😁 gerçekten bende merak ediyorum seni yaa özelden at ablalarına 😄🤩
Rouge bitterdelisi24 tanıyan tanır sacımdan ortamdan gelinligimden dügün hediyesi olarak bela almak istemem😂ama bakalım o zaman gelsin değişebilir
bitterdelisi24 Rouge kım bela olabilir ki sana sen burda gayet düzgün hanfendi cici bir kızsın .. 1dost aynen sana karışana hayırdır sıkar valla topuklarına 😂😂
Rouge 1dost yaa hahaha cok tatlısın❤️Daha once yasandı da o yüzden 🥲dügünüm olsun allahın izniyle biseyler düsünürüm🥰
1dost Rouge Tabiki anlıyorum ne demek istediğini inşallah Rabbim güzel gönlüne göre versin herşey istediğin gibi olsun su gibi sıkıntısız geçip gitsin herşey 🙏❤️🌺
Cicikiz Rouge kim bela oldu kız sana çok merak ediyorum bende seni gelinlikle görmek isteriz yaaaaa🤩🤩🤩🤩🥰🥰