bitterdelisi24 Napalım valla mecbur olunca oruçta olsan duvarlar üstüme geliyo kendimi bi an safiye modunda buluyorum çocukla anca hafta sonu yapabildiğim için 😁 hmmm iyi biri diyosun peki bu ipucunu sakliyim bi yerde 😬🤓

1dost sadexe sana söyledim şiiii:))) valla benım kızı babası aldı gitti :))) kımse olmayınca temızlık bir saat dıger türlü işkence

Yasak_elma canım benım 🥰 herkes de bir telaş zaten :)) Ramazan tempolu geçiyor baksana :) bide bu sene korona da kalmadı artık herkes iftar miftar 🙈🙈

Cicikiz ay sende iki bebe vardı dimi 🥰 sana bırsey demıyorum ozaman :))) sen muafsın ❤️

bitterdelisi24 Şabanın sır vermesi gibi oldu sadece sana diyom ha aramızda 😂😂 Sorma gerçekten ev işi hele çocuk olunca bitmiyor canım anam hep kızardım ona senin temizliğin ev işin hiç bitmiyor diye aaah ahh çok iyi anlıyorum şimdi 😑

Miskin2 heraldeğ 🥰🥰senin yerin ayrı ❤️❤️👄👄😂😂😂😂 uu seni de heyecanlandırdıysam tamam 👌🏻 🥰🥰

Nazen hahahah 😂😂😂 aynen he :) yanında Tarık var hayırdır bırak Bora napıyorsa yapsın :) aynusını erkekler yapsa topa dizeriz :)))

1dost 😂😂😂 senın bu zekice yorumların esprilerine 10 puan valla :)) cidden sabanın sır vermesı gibi oldu :)) valla kız buyusunde dıyorum rahatlarım 😂😂 siler süpürür :)

bitterdelisi24 Canımsın 😘 valla benim oğlan ama hep gurbette olacağım için yardım şart en iysi bir Kadir ezildi yetiştireyim ben hedefim bu artık 😁

bitterdelisi24 mayıs temmuz arası demiştim o yüzden olabilir.bize en uygun zaman o zaman. birde dısarda yapmicaz sıcaklık memnuniyet herseyi düsündük ona gore ayarlamalar yapmaya çalısıyoruz🙏 zaten foto cekimi vs baska yerde olucak

Rouge yaa bence peride aılesı olarak gelınlıklı bir fotonu görmeyi hakedıyorız 🌹