bitterdelisi24 Deleted19 sonucu tatlıya baglıcaz ınsalalh 😂😂 herkesı mutlu etmenin bir yolunu bulurum belkı 😂😂😂
bitterdelisi24 1dost sadexe sana söyledim şiiii:))) valla benım kızı babası aldı gitti :))) kımse olmayınca temızlık bir saat dıger türlü işkence
1dost bitterdelisi24 Şabanın sır vermesi gibi oldu sadece sana diyom ha aramızda 😂😂 Sorma gerçekten ev işi hele çocuk olunca bitmiyor canım anam hep kızardım ona senin temizliğin ev işin hiç bitmiyor diye aaah ahh çok iyi anlıyorum şimdi 😑
bitterdelisi24 Yasak_elma canım benım 🥰 herkes de bir telaş zaten :)) Ramazan tempolu geçiyor baksana :) bide bu sene korona da kalmadı artık herkes iftar miftar 🙈🙈
bitterdelisi24 Cicikiz ay sende iki bebe vardı dimi 🥰 sana bırsey demıyorum ozaman :))) sen muafsın ❤️
bitterdelisi24 1dost 😂😂😂 senın bu zekice yorumların esprilerine 10 puan valla :)) cidden sabanın sır vermesı gibi oldu :)) valla kız buyusunde dıyorum rahatlarım 😂😂 siler süpürür :)
bitterdelisi24 Miskin2 heraldeğ 🥰🥰senin yerin ayrı ❤️❤️👄👄😂😂😂😂 uu seni de heyecanlandırdıysam tamam 👌🏻 🥰🥰
bitterdelisi24 Nazen hahahah 😂😂😂 aynen he :) yanında Tarık var hayırdır bırak Bora napıyorsa yapsın :) aynusını erkekler yapsa topa dizeriz :)))
bitterdelisi24 fistikli_gaymakli_baklava gene eklemeler yaparım dedm ama :) orda kessem daha mı iyi sence
fistikli_gaymakli_baklava bitterdelisi24 bence biraz daha ekleme yapmalısın diğerlerine gore daaha da kısa diğer bölümlerde bir olay vardı ve heeyecanlı yerinde kesiodun bunda aynı olay devam edio ve diğerlerine göre kısa ☺️
1dost bitterdelisi24 Canımsın 😘 valla benim oğlan ama hep gurbette olacağım için yardım şart en iysi bir Kadir ezildi yetiştireyim ben hedefim bu artık 😁
bitterdelisi24 1dost Kadir ezildi ya :)) her eve lazım… onun yaptığı temızlıgı en iyiyim diyen kadın yapamaz .. bence zaten temızlık erkek işi güç kuvvet ıstıyor
Rouge bitterdelisi24 mayıs temmuz arası demiştim o yüzden olabilir.bize en uygun zaman o zaman. birde dısarda yapmicaz sıcaklık memnuniyet herseyi düsündük ona gore ayarlamalar yapmaya çalısıyoruz🙏 zaten foto cekimi vs baska yerde olucak
Rouge bitterdelisi24 tabiki öyle ama daha once tanındığı için basına bela almıs biri olarak tekrar risk goze alırmıyım bilmiyorum 😂
1dost bitterdelisi24 Ayyy keşke oda erkeklerin işi olsaymış ama bizim türk kadınları öyle yetişiyorki erkek ben yaparım dese de beğenmeyiz biz yine yaparız 😂
1dost Rouge Sana bela olanın topuğuna sıkarız gardaşımm hayırdııır 😁 gerçekten bende merak ediyorum seni yaa özelden at ablalarına 😄🤩
Rouge bitterdelisi24 tanıyan tanır sacımdan ortamdan gelinligimden dügün hediyesi olarak bela almak istemem😂ama bakalım o zaman gelsin değişebilir
bitterdelisi24 Rouge kım bela olabilir ki sana sen burda gayet düzgün hanfendi cici bir kızsın .. 1dost aynen sana karışana hayırdır sıkar valla topuklarına 😂😂
Rouge 1dost yaa hahaha cok tatlısın❤️Daha once yasandı da o yüzden 🥲dügünüm olsun allahın izniyle biseyler düsünürüm🥰