Herkese merhaba maddeler halinde çoşku vermenin püf noktalarını paylaşıyorum not alın pls
-Arkadaşlar göğüs dekoltesi önemlii onu unutmayın normal akşam felan otururken göğüsler ön planda olsun ama burası hassas sanki onun için göğüs dekoltesi değil de kendisi açılmış gibi olsun
Napıyosun kelimesi bile kulağa fısıldanarak söylenirse seksi olurr. Burada mesele kurduğunuz cümle değil kısık ses ve kulağa giden sıcak nefes 🔥
Farkında değilmiş gibi vücudunuzu sergileyin ben bunu çok yapıyorum yatış pozisyonum bile kudurtuyo 🙈🔥
İlişki esnasında kısık sesle konuşun bence erkekleri de kadınları da çok tahrik eden bir şey ve sesinizi saklamayın erkekler kadına zevk verdiğini hissettiği an daha da alevleniyolar
Gözlerinin içine bakıııın çok garip ama özellikle de oral yaparken erkekler gözlerinin içine bakılmasından aşırı etkileniyo ve oral yaparken bundan mutlu olduğunuzu zorunlu yapmadığınızı göstermelisiniz
Burayı biraz açık yazıcam ama bence aşırı önemli 🙈
Hani ilk giriş esnası var ya o anda kesinlikle gözlerine bakın ve yüz şeklinizi görmesine izin verin. Kesinlikle adam alev atmaya başlıyo hnfdhdkhzkd
Ne istediğinizi söylemekten kaçınmayın gerekirse durdurun ilişkide ve kendi istediğinizi yaptırın ipleri eline aldığını görmek de erkekte alev etkisi yapıyo
Farklı yerlerde yaparak ilişkiyi alevlendirebilirsiniz illa yatak odası salon felan değil koridorda başladıysa bırakın ilk iş koridorda devam etsn sonra diğer yerlere geçin
Şimdilik bu kadar umarım faydalı olur sevgiler saygılar 🔥🔥bjdkdkd