Queen_Mommm taricat bunları okurken bile utanmam peki 😂 ben adamın gözlerini kapatıyorum yanlış yapıyor musun bunca zaman tüh😂
taricat Queen_Mommm evet evet kırmızı ışık efsane oluuur 😂 trendyolda falan çok güzel vücut çorapları var 😍😂😂😂 tam gaz denemelere devam durmak yok 😂 bir daha mı gelcez dünyaya kız içimizdeki kaplanı meydana çıkarma zamanı geldi 😂😂😂
taricat Queen_Mommm evet aslanım kaplanim o gece lambasını al ve eşine bu gece patronun kim olduğunu göster 😂😂😂😂
taricat Queen_Mommm 22 yaşındayım 5 senelik evliyim bugün 5.senemiz bitti yildonumumuz 😂 sen kaç yaşındasın siz kaç senelik evlisiniz?
taricat Queen_Mommm Evet 5 sene oldu daha utangaçlık yenmeye çalışıyorum hahaha 😂aaa senin de az değil gene kız 😂
Queen_Mommm taricat 😂😂 evet ya 2,5 sene oldu hala utanıyorum valla yenmemiz lazım bu utangaçlığı hayat böyle geçmez 😂
taricat Queen_Mommm geçmez bacım geçmez ömür mu geçer böyle adamlar sıkılacak rutin rutin orası ayrı e ben şahsen böyle utana utana birşey anlamıyorum ilişkiden yani kendimize de eziyet bu yüzden buna artık bir dur demek şart 😂😂😂
Nazen taricat utanma canım eşin o sonuçta bende çok utangaçtım eşimle defalarca tartıştık bu yüzden sonra baktım senede bi kaç ay görüşüyoruz (eşim gurbet kuşu😂)dedim utan utan nereye kadar şimdi bazen eşim kaçıyor benden düşün o derece yendim 😂
taricat Nazen helal olsun vallahi 😂😂😂 ah bir yenebilsem aklımda neler neler var da işte 😂😂😂😂 darısı bizim başımıza 😂