Sizlerin tavsiyelerine ihtiyacım var hanımlar yardımcı olun lütfen. Buradaki happy kidsteki yorumları postlari görüyorum da diyorum ben hiç birşey bilmiyormuşum. İşve cilve nasil yapilir hiç bilmiyorum nett yani , eşimin yüzüne karşı hayatta bir güne bir gün dememişim dır bu gece seks yapalım diye yani utanıyorum çekiniyorum. Sizler cilve nasıl yapıyorsunuz demeyeyim de nasıl cilve yapilir . Yorumlarınıza fikirlerinize ihtiyacım var eğer yazarsanız mutlu olurum .

Geceleri yaklaşirim ama yüzüne karşı soyleyemem yani , isve cilve yapamam bu durumum dan dolayı rahatsızım gerçekten:(

edep_ya_hu_edep sadece cinsel anlamda değil aslında kadın bence herşeyi yapmamalı yapabilecegi şey bile olsa atıyorum esine canım şunu almama yardım eder misin deyip boyunun yetmeyeceği yere saldalye koyabilir ama eşi evdeyken ondan tatlı dille yardım isteyip bide karşılığına öperse erkeğin de gönlü bi hoş olur bence burda mı denk geldim hatırlamıyorum birinin memesi demişti bunları herşeyi yapma kadından evde herşeye koşma eşin sen de yada demeden yardımcı oluyosa karşılıksız birakma bunu💖 bak mesela eskilerimiz köşk yapalım mı dermiş 🤭 utanma be kuzum utanılacak çok şey var ama koca buna dahil değil 😊 kibar olacaksın ona karşı farklı bir ses tonun olacak ama öyle çocuk gibi konuşma değil haa😅 onu etkilercesine 😍 kaba Saba olursan garip gelir illaki kadın naiftir çünkü 🤍 şuan nasılsan yavaş yavaş değiştir kendini… Birden olursa farkeder hemen 😅

edep_ya_hu_edep ne utanması kız kocan o senin 😂 ben kıstırırım bazen tenhada 😂 dışardaysak falan mesaj atarım söyleyemeyeceksem eğer ya emoji atarım ya akşam evde parti yapmaya ne dersin falan derim kdkfmf

edep_ya_hu_edep Bence cilve davranışını hemen kazanmak zor. Aslında kadınların doğasında var ama bastırıyor çoğu kadın. Ben mesela küçüklüğümden beri cilveliymişim annem hep öyle der. Yürüyüşünle gülüşünle konuşmanla bile cilve yapabilirsin. Üstüne çok çalışmana çaba sarf etmene gerek yok aslında.

edep_ya_hu_edep ben geçenler de şey yaptım mesela duş aldım sexi bi gecelik giydim banyoda hazırlandım sora koridordan mesaj attım örümcek var geçemiyorum diye 😂 bilir nası korktuğumu üst kattan elinde makine ile iniyor 😂😂😂 beni gördü şok oldu kandırdımmmm dedim yapıştım dudaklarına 😛😛😛😛 gerisi geldi zaten… İlk defa yaptım böyle birşeyi üstelik baya hoşuna gitti