Flamme ahahhahahah çok iyi ya makinayla koşmasına bittim 🤣🤣
İşve cilve....
edep_ya_hu_edep canm. Diyelim ki ben bu akşam bir şeyler istiyorum. Akşam eşim işten gelir yemek yer çay içeriz. Sonra oğlanı uyutur yanına giderim. Öperim sarılırım. Bu akşam da bana aitsin yakışıklı yada bı kere versene len 😅😅 derim.
Seksi_hatun Güzelmis taktik 😅🤭
Seksi_hatun hepsi senin mi yavrum 😅😅😅
Cilve konusunda bnde iyi degilim ama cinsellikte istediklerimi guzellikle soylecigimde esimde memnun kaliyor. O uzanirken yanina uzanirim ituruyjrsa kucagina oturup operim devami geliyor 💃
edep_ya_hu_edep işve cilve denen şey illa sözle olmaz ki . Bir kıyafet giyersin dikkatini çekersin bir parfüm sıkar yanına otursun bir bakış atarsın yanında otururken koluna bacağına dokunursun bunlar hep onu uyandıracak içini kıpırdatacak şeyler. Biz 5 senelik evliyiz bir kere bile hadi seks yapalım diye başlamadik cümleye.
Popy_ 😅😅😅 yarısını bakkaldan aldım 😅😅
edep_ya_hu_edep eşimin yüzüne karşı bende hiç seks yapalım demedim . Gerçekten uzaktan yakından alakan yok. Dümdük denir mi kız 🤣🤣 fırsatını bulduğun zamanlarda yanaşacaksın öpücük kucaga oturma kaş gözle yataga gidelim mesajları filan. Birazda içten olan bişey sanırım. Ben genelde eşim tv izlerken geceliğimi giyip yanına gelir uzanırım alttan çamaşır filan giyinmem o sıra zaten olan oluyor .
Yavrukedi Gerçekten çamaşır giymiyormusun kız ben olsam hayatta yapamazdım ya 🥲😕
edep_ya_hu_edep kız he neyinden utanıyorsun. Çogu zaman yataga girerkende alt çamaşarı çıkarıp girerim eşim sarılırken fark eder. Sonrası 🔥
edep_ya_hu_edep Canım tiktokta caner var ya hani bir çift 😀 eş cinsel aha gir onu izle bak nasıl cilve yapıyor hastayken bile valla nizde böyle dişil enerji yok olsaydı ohooooo😀😀😀😀
Karelipijama ahahah kesinlikle ondan öğreneceğimiz çok şey var 😀😀
edep_ya_hu_edep makyaj yapıp sevdiği parfümü sıkıyorum sonra seksi bı gecelik yanına gidip bır iki öpüyorum o öpmek isteyince kaçıyorum kucağa geçince otomotikmen yatağa uçuyoruz 😅utanma kız kocan o ömrün onunla geçecek özgüvenini yüksek tut ki dikkatini çeksin
edep_ya_hu_edep ben de direkt seks yapalım diyemem ama öper koklarım işi oraya getirip hadi duş alalım derim 😂😂
edep_ya_hu_edep Hahaha😅Bende senin gibiydim baktım eşim çok açık hiç utanmiyor ben yapsam da tuhaf görmez diye başladım işe öyle geldi 😅 Ama tabi yine çok cilveli değilim odunluk var bacım 😂