Goat Elsan kendi huyumdan başka pek degismesini istedigim bir sey bulamadım 😁 içim çok tez canlı çok aceleci çok aşırı dakik kuralcı biriyim karşımdaki ufacık rahat davransa bu sebepten planım aksadığında tüm gün kafama takıp modum düşebiliyor 😃
Rouge Anilla ama biz seni böyle cok seviyoruz sana yanlıs davrananlar kendileri kaybeder sen bisey kaybetmiyorsun hic de kaybetmiceksin herkes kalbine göre yasar cok inanıyorum buna♥️
Anilla Deleted16 Bende bir 30 u görürüm adam olmak icin 😂😂 az daha kazik yersem tamamdiiiir akıllanırım anca
Anilla Rouge Vicdanım çok rahat her konuda herkes karakterini kişiliğini benliğinde taşır ❤️ Yerim seni ben bende seni seviyorum bal kız
Eskobar Elsan değiştirmek istediğim tek şey akrabalarım hatta değiştirmeyelim biz onları kökünü kazıyalım😂😂
Deleted_1 Eskobar bi söz vardı akrabalarımı eskiceye verip yerine mandal alasım var diye bi dene istersen😂🤣🤣
Deleted_1 Elsan duygusal huyumu değiştirmek isterdim herşeye üzülüyorum kafaya takıyorum aşırı duygusalım ve bu huyum beni yıpratıyor 😒🙁🤦♀️
Elsan Deleted_1 bnde öyleyim saydığınız herşey bnde var çok ince düşünüyorum ve karşımdaki insanların da bnim gibi ince düşünmesini istiyorum 🥺🙁