Eşimle tanıştığımda ikimizde öğrenciydik. Severek evlendik. Güzel bir işi var çok çalıştı polis oldu şu an eğitim de. Ancak ben bir baltaya sap olamadım. Ders konusunda çalışkan biri değilim tembelim. Eşim tam tersidir. Yaşadığım yer küçük iş imkanı hiç yok. Eşim o kadar aştı ki kendi çok bilgili ailesi de hepsi okumuş abilerinin eşleri de okumuş işleri var. Ama bir işsiz güçsüz benm onların yanında değersiz hissediyorum kendimi. Eşime diyorum boşanalım sana layık değilim dedim. Saçmalama biz böyle mutluyuz falan dedi ama ben kendimi kötü hissediyorum cidden yok olmak istiyorum. Yüzüm gözüm sivilce egzama. Benle karşılaşmasa mesleki biriyle evlendirdi borcu da olmazdı. Çok kötüyüm ya. Efkarlı müzik dinledim doldum size geldim hakkınızı helal edin. Teselli istemiyorum sizlerden sadece rahatlamak istedim.

Napi10 halk eğitim merkezi iş olanakları sunuyor, kurslara gidip meslek sahibi olabilirsin, bildigin bir iş varsa maddiyatin el verirse ticaret ile ugrasabilirsin, hatta evinden e ticaret bile yapabilirsin. Elbette satış danışmanlığına her yerde ihtiyac vardır normal personel olarak girip yükselebilirsin. Şanslarını kendin yaratmaya calis. Herkes Dr polis olacak diye birşey yok. Senin yerinde olsam belki bende böyle hissederdim bilemiyorum ama yanlış bir düşünce. Kendini salma❤️

Napi10 Yaa arkadaşım herkes okuyacak diye bir kaide yok önemli olan kendini sürekli geliştirmen,eşine bununla gelirsen yarın öbür gün ilk kavgada bunun kendine faydası yok bana nasıl olacak diyecek,sağlam duruş çok önemli makamlar,mevkiler kazanıldığı gibi yokta olabilir.Kendine gel lütfen…

mamacita açıktan okuyorum ama bebişten fırsat bulup çalışamadım hep kaldım bir de tembel olunca ders konusunda.. Yani hem üzülüyorum hem bişi yapmıyorum bende tuhafım. Bayram olur bir araya gelirler abisi ablaları doktor veteriner abileri de polis eşleri öğretmen. Ya bir ben salağım😔hep geride kalıyorum konuşmalarda oturup dinliyorum. Sindim kendi içime mal gibiyim:( eşimde okulda zar zor yazar ders çalışmaktan ne bir ilgi ne özledim demeler sadece çocuk nasıl bitti.

Cleopatra her üzüldüğümde gidip diyorum benle niye evlendin hemşire alsaydın öğretmen alsaydın diyorum. Eşşeğin kafasına karpuz kabuğu soktum. Ama biliyorum içten içe o da öyle düşünüyor

Napi10 düşüncen cok cok cok yanlıs ……. Severek evlenmıssın bide niye böyle düşünüyorsun hersey meslek mi ? Egzama sıvılce bunlar cogu ınsanda olan seyler.. sen kendını böyle kucumsersen yarın birgün karsındakı de küçümser işte ozaman iş işten gecmıs olur.. bunu yapma kendıne sen degerlısın meslek sahıbi olmak belırlemez bunu

Hayat bir çerçeve. Bir gün ölüp gitsem o çerçeveye koyacak güzel bir resmim yok.evladım dışında

Napi10 Sen kendini değerli hissetmezsen karşındaki sana asla değer vermez bak sana ne diyeceğim özele gel bi.

Napi10 ben çocuk gelişimi okudum ama yapmıyorum çünkü çok zor o yüzden ticarete atıldım. Hoş gerçi isyerim İzmir’de, ben İstanbuldayim. Okudum ama işimi yapmıyorum diploma yatıyor öylece. Görümcem ile anlasabilirsem çocuğuma bakacak bende güzellik merkezinde eğitim alıp güzellik uzmanı olmayı düşünüyorum. Herşey insanın beyninde başlıyor. Kendin için fırsat yarat ve kendini küçümseme. Şahsen eşim bana bunu dese ona acırdım üzülürdüm, eşin neden sana acısın ki? Dik dur ve kendine gel.

Napi10 böyle konuşma kendinle bu sekılde konusma .. bende öğretmenim öyle veliler tanıdım ki kadın uc cocuk okutmuş okuma yazma bilmedi halde … konuşurken hayranlıkla dınlerdım kadını

bitterdelisi24 Ay kötü oldum iyice yazdıkça 😭 gerçekten kötüyüm psikolojik olarak sanırım 😭

mamacita güzellik merkezinde çalıştım bekarken. Hekim asistanlığı da yaptım ama şimdi başvurduğu yerler almıyor. Uzun sürede oldu başvuru yapalı aslında. Güler yüzlüyümdür tatlı dilliyimdir, kimseye zararım olmaz çevrem tarafından sevilirim iyi kalplisin Allah hep işini rast getirdi derler ama eşim yükseldikçe ben batıyorum. Her konuda eziğim. Psikolojik destek alsam oturur ağlamaktan konuşamam sanırım

Napi10 eşinin tavrı nasıl sana karşı? Sana hissettirdikleri yüzünden boyle düşünüyor olabilir misin?

bitterdelisi24 ne desem bilemedim… Sanırım çocukluktan gelen bişi sanırım ÖZgüvensizlik babadan hayır yoktu garip ortamda büyüdüm. Şimdi eşime yetersizliğimi düşününce bunlara bağlıyorum.

mamacita eşim hep ders çalışır. Düz bakar hayata öyle şatafatlı kelimeler bilmez ruh doyurmayı bilmez ama sevgisini bilirim. Konuştuğumda saçmalama sen beni yoklukta sevdin senelerce bekledin. Senden önemlisi yok der ama kısa kısa böyle Of saçmalama der geçiştirip. Şimdide eğitimde uzaktayız yanlız da kaldım. 😔

Napi10 eşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyorsun bu konuşmalarinla … Bisey diyim mi en tav olduğum şeydir kendini ezik gören kadınlar . Bi kendine gel ya kendin için dediklerine bak. Nefes aldığın sürece herseyin çaresini bulursun. Ama oturduğun yerden böyle tribe girersen herkes seni ezer.

Miskin2 bir başkası da böyle anlatsa bende sinir olurdum böyle kadınlara ama resmen çöküşteyim. Napsam da dirilsem ölü toprağı kalksa diyorum.

Napi10 Kalk Bi yüzünü yıka saçını başına Bi çeki düzen ver. Ne zaman kendimi kötü hissetsem saçlarımdan başlarım 😂

Muhtemelen yaşınız benden büyük ama size yaşadığım bir şeyi anlatacağım. Bi sevgilim vardı çok peşimden koştu istemediğim halde bi şans verdim. Birkaç ay iyiydi bende gerçekten hoşlanmistim bi dediğimi iki etmiyordu ama sürekli sen bana nasıl baktın, sen çok güzelsin ben çirkinim, sen okuyorsun ben okumadım, sen en iyisine layıksın ben sana layık değilim ama iyi ki benimlesin tarzı konuşuyordu her şeyi bunlara bağlıyordu. Hatta sırf bu yüzden onu aldatirim diye ödü kopuyordu ona 30 saniye geç yazsam kime yazdın ss atar mısın falan diyordu. Bi gün yine bunu dedi o düşünceleri beni içten içe o kadar etkilemiş ki sogudugumu ve denk olmadigimizi farkettim. Yani güven probleminden yola çıktım belki de ama bi gün çat diye bende her şey bitti ayrıldım. Demem o ki kendiniz de söylemişsiniz eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayın kendinizi eziklemeyin eşinize karşı. İş mevzusunda arkadaşlar öneri vermiş benim de önerim canınız sıkıldıkça güzellik merkezinde de çalışmışsınız bir rutin belirleyin onu yapın yüzünüze veya doktora gidin cildiniz için ürün onerisinde bulunsun günde 10 dk ayirarak kendinize ozguveninizi arttirin. Sivilce de egzama da geçmese bile bastirilabilecek azaltilabilecek seyler. Bende ikisinden de muzdaribim ama cabaladikca oluyor inanin. Çocukla zor olabilir ama bunları dusuneceginize harekete geçin lütfen, severek evlenmissiniz layık değilim düşüncesini bırakın ❤️ uzun oldu kusura bakmayın

Miskin2 Ay valla şarkı açtım zırlıyorum biraz daha rahatlayayım da sonra yüzümü yıkarım salya sümük oldum