Muhtemelen yaşınız benden büyük ama size yaşadığım bir şeyi anlatacağım. Bi sevgilim vardı çok peşimden koştu istemediğim halde bi şans verdim. Birkaç ay iyiydi bende gerçekten hoşlanmistim bi dediğimi iki etmiyordu ama sürekli sen bana nasıl baktın, sen çok güzelsin ben çirkinim, sen okuyorsun ben okumadım, sen en iyisine layıksın ben sana layık değilim ama iyi ki benimlesin tarzı konuşuyordu her şeyi bunlara bağlıyordu. Hatta sırf bu yüzden onu aldatirim diye ödü kopuyordu ona 30 saniye geç yazsam kime yazdın ss atar mısın falan diyordu. Bi gün yine bunu dedi o düşünceleri beni içten içe o kadar etkilemiş ki sogudugumu ve denk olmadigimizi farkettim. Yani güven probleminden yola çıktım belki de ama bi gün çat diye bende her şey bitti ayrıldım. Demem o ki kendiniz de söylemişsiniz eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayın kendinizi eziklemeyin eşinize karşı. İş mevzusunda arkadaşlar öneri vermiş benim de önerim canınız sıkıldıkça güzellik merkezinde de çalışmışsınız bir rutin belirleyin onu yapın yüzünüze veya doktora gidin cildiniz için ürün onerisinde bulunsun günde 10 dk ayirarak kendinize ozguveninizi arttirin. Sivilce de egzama da geçmese bile bastirilabilecek azaltilabilecek seyler. Bende ikisinden de muzdaribim ama cabaladikca oluyor inanin. Çocukla zor olabilir ama bunları dusuneceginize harekete geçin lütfen, severek evlenmissiniz layık değilim düşüncesini bırakın ❤️ uzun oldu kusura bakmayın