Napi10 Aldatır diye kuruntu yapmayın kendinize bakmaya caba gösterin en azından bi haftalık bakımınız olsun uzuldugunuz anlarda da keşke benle evlenmeseydin vs bu cümleleri kurmayın, bir de psikolojik destek alsanız belki de her şey düzelecek naçizane tavsiyeler vermek istedim yoksa evli çocuklu değilim burdan tavsiye vermek kolay olabilir… 😕

ehasten2 canım benim teşekkür ederim. Hiç tanımadığın birine kurduğun 2 çift cümle bile yeter. 🙏 Bir gün destek alacağım inşallah

Napi10 Aslında insanın bu dünyaya gelmesinin tek sebebi Allaha razı olduğu şekilde kulluk etmek içindir..Biz bunu unuttuğumuzda bu şekilde şeytan bize saldıracak bi nokta buluyo ve psikolojimiz bozuldu diyoruz..Hani çerçeve demişsiniz ya orada ne çocuk ne eş ne meslek olmalı ahirette işimize yarayacak güzel ameller olmalı..İnsan Allahı unuttuğu an karanlığa kapılıp gidiyor tam tersi Allahı andığı anda ise mükemmel bi ferahlık buluyor..

Napi10 ne alaka ya. Ben 2 üniversite bitirdim. Öyle düz bölümlerde değil. Mühendislik ve veterinerlik okudum. Eşimde askeri personel. Ben çalışmıyorum ama evlendiğimizden beri. Ne yapayım şimdi keşke hemşire falanla mı evlenseydin diyim. Saçmalık valla başka bişey değil düşünceleriniz

Napi10 bosver sımdı ananı babanı :) gecmıs gecmıste kaldı ben sana yaşadıklarımı anlatsam nasıl hayatta kaldın diye şaşırırsın .. seni yola getırmemız lazım toparlanman lazım

Napi10 bu kadar karamsar olmamaya çalış belki senin de bi yeteneğindeki vardır ilgi duyduğun bi iş vardır ordan başlayabilirsin

Emommom ama mesleğiniz var isteseniz çalışırsınız. İsteğe bağlı çalışmıyorsunuz.

bitterdelisi24 toparladım şimdik yarın yine batarım 🤣 Ay öyle bir buhran işte yaşıyorum. Şu sıralar durumumuz sıkışık psikoloğa gideceğim inşallah 🤣

Napi10 AA canım bu ne biraz özgü enin olsun kocanın aklına böyle şeyler koyma adamın hiç aklında olmasa bile sen böyle diye diye oda öyle düşünür önce biraz kendini sev kendine değer verki karşındaki de seni değerli görsün bu dünyada kimseyi. Kendinden üstün görme

Napi10 bir teselli değil ama her şey dış güzellik meslek değildir gönülden kurulan bir bağ vardır kimsenin görmediği ama yinede eminim güzel bir bayansınızdır hepimizin sivilcesi egzeması yarası var. Buna bende dahilim doğum öncesi yaşadığım sorunlardan 1 parmak kalınlığında yarıklar şeklinde çatlamalarım oldu çok kötü vucudumda iz kaldı zamanla geçse bile tam anlamıyla geçmicek şekilde. Lohusalıkta ve sonrasında aşırı derecede özgüven eksikliğim oldu sana tek önerim kendini nasıl beğeniyorsan nasıl mutlu hissediyorsan o şekilde giyin makyaj yap veya nasıl mutluysan onları yap bunlar zamanla hem kendini sevmeni hemde özgüven eksikliğini gidermeye fayda sağlicaktır.

Napi10 benim eşimde çok zekidir her konuda bir bilgisi var ne olursa olsun dediğin gibi kardeşlerinin hepsi güzel yerlerde güzel işlerle uğraşıyorlar eşleri de öyle ben açıktan üniversiteye devam ediyordum çocuktan sonra kaldı ama hiçbir zaman kendimi onlardan küçük ve değersiz görmedim ben çok değerliyim kendimi hayatı seviyorum hergün yeni birşey öğrenmek için çabalıyorum eşimde bana der çok zekisin diye 3 yıllık evliyiz bir kere çalış demedi bende kendimi bundan dolayı yetersiz hissetmedim çünkü ben zaten çalışıyorum ev içerisinde yemeği temizliği çocuğu derken bunlar az buz şeyler değil bebeğim biraz daha büyüyünce bende ticarete atılmak istiyorum Allah nasip ederse bunu kendim için istiyorum çalışmayı çabalamayı seviyorum herkesten önce sen kendini sev eğer çalışmak seni mutlu edecekse bunun birçok yolu var artık insanların hepsi sanalda böyle birşey düşünmenide anlayamadım ne eşin ne de çevrenden biri sana böyle bir söylemde bulunmuş kendini değersizleştirme lütfen herşeyden önce sen bir annesin ona nasıl güçlü olunur tek başına olsa dahi nasıl ayakta durulur bunu öğret

Napi10 Kalk elini yüzünü yika salya sumuk aciz kadını hic sevmemmm erkekler de sevmez güçlü ol bende çalışmıyorum eşimin ailesi çoğunluk çalışıyor olabilir hersey diploma almak mi ?? Kendini geliştirmek için illa biryerde çalismak gerekmiyor şahsen ben meraklı ve araştırmacı bir insanım tanımayanlar avukatmisin falan diyor bende he kocamın diyorum 😂Önce kendine deger vermeyi sevmeyi öğren sivilce egzama cirkinlik mesele bu degil sen kendini sevmiyorsun.. esin ne kadar yakışıklı olursa olsun her güzellik birgun biter önemli olan sevginiz saygınız kendine gel silkelen ağla zirla önce içini bosalt ama esine sakin bir daha böyle şeyler söyleme Çünkü sen kalbinle varol yüzünün güzelliği degil kalbinin güzelliğiyle biz yardım icin hep buradayız

Napi10 ay saçmalama siz bir aile kurmuşsunuz birbirinizi seviyorsunuz layık değilim ne demek bi polis karısı ev hanımı olamazmı yuvanı böyle şeylerle huzursuz etme sende ilgini çeken alanlara yönel kimse için yaşamıyosun hayatı kendin ol kendinide bu kadar düşürme

Napi10 Çok şükür zihinsel engeliniz olmadığınız sürece hicbirseyden yakinamazsiniz onlar calisip azim etmis amaclarina ulasmissa bunu sizde yapabilirsiniz şuanda yakinmak size hicbisey katmaz ben neler yasadim birgun pes etmedim kimler kimler cikti karsima hukuk fakultesine hazirlik yapıyorum cocugumu dogurdum ertesi gunu sinava girdim inanın yakinmanizin hicbir anlami yok sizi değersiz goren yok kendinizden başka saçlarınızı sıkı baglayin elinizi yuzunuzu yikayin internet elinizin altında size uyacak olan seyleri araştırın sizi kamcilayacak seyler bulun azim edin kararlı olun bizler ne soylesek boş bunu yapacak olan sizsiniz ve emin olun bir kadın ne isterse elde edebilir yeterki gözleri kararsın sizde gözlerinizi karartıp konfor alaninizdan çıkıp kendinize gereken özeni gösterin ben inaniyorum elinizi taşın altina koyarsaniz başarırsiniz once kendinize güvenin durumunuz iyiyse bir öğretmen ile başlayın benim bebegimde asiri huysuz uyku diye bisey kalmadi bazen gozlerimin onu karariyor ama oturup gece ders calisiyorum ben uyumayip yine kendimden ödün veriyorsam sizde yapabilirsiniz guveniyorum size sevgiler ❤

Napi10 eşinin aklında böyle bişey yoksa bile sen düşünmesi için zorluyorsun neden aklına böyle şeyler sokuyorsun sen kendini nasıl görürsen karşındaki de öyle görür kendini değersiz görmeyi bırak kendine bir uğraş bul ya da bi iş ara günümüzde maalesef herkes mesleğini yapamıyor sen de bir iş bulabilirsin eğer istediğin çalışmaksa kendini öyle daha değerli hissedeceksen lütfen önce kendini sev kendini sevmeyen insan kimseye sevgi veremez ♥️

Napi10 bende öğretmenim ama atanamadım çalışmıyorum. Çocuklarımı iyi bir şekilde yetiştirmeye çalışıyorum. Düşünceniz çok yanlış. Eşinizin aklına neden böyle birşey sokuyorsunuz. Herkes okumak zorunda değil. Herkesin kendine göre becerisi, özelliği vardır. Kendinizi eziklemeyin bu kadar. Her zaman özgüvenli olun hem çocuğunuza hem eşinize karşı.

Napi10 sana senden başkası yardım etmez .. psıkolga tabiki git ama iş sende bitiyor

Kızlar ancak okuyabildim bebişten fırsat bulup kusura bakmayın. Çok güzel şeyler yazmışsınız o kadar teşekkür ederim ki ne desem bilemedim. Yazdıklarınızda çok haklısınız biri de çıkıp bana bunlarla gelse bende böyle temkinlerde bulunurdum. Bütün bu bahsettiklerinizi farkında oluyorum ama uygulamakta zorluk çekiyorum. Eşimde uzağa gidince ne ilgi ne konuşma ne iletişim hiç biri kalmadı. Bi erkeğin ilgisine ihtiyacın mı var ergen gibi hareket etme falan da diyebilirsiniz ama bütün bunlar birikip beni boşluğa üzüntüye itiyor. Bebeğim büyüdükten sonra tayin işimizde olacak açıktan okuduğum 2. Üniversitem var bitirebilirsem çok iyi olacak belki ayağa kalkabileceğim